15 Септември, 2015 11:51 3 837 0

Часовник за маниаци на "Междузвездни войни"

  • devon works-
  • star wars-
  • междузвездни войни-
  • star wars by devon-
  • часовник

Американската компания Devon Works е решила да зарадва феновете на "Междузвездни войни" в навечерието на излизането на новата серия "Силата се пробужда" през декември с ексклузивен ръчен часовник по мотиви от киносагата. Star Wars by Devon ще бъде произведен в ограничена серия от 500 бройки, всеки на цена $28 500.



В дизайна на часовника се забелязват елементи от шлема на Дайрт Вейдър и имперските изтребители TIE. Устройството се отличава с подсилена каишка, висококачествено стъкло, устойчиво на драскане покритие на стоманения корпус, няколко микро моторчета и 313 електрически контакта.



Механизмът на Star Wars by Devon е хибриден. Вградената йон-литиева батерия осигурява непрекъсната работа в продължение на две седмици.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА