Last news in Fakti

7 Октомври, 2015 15:03 4 666 2

С туба за бензин по белия свят

  • g-case-
  • куфар-
  • пътническа чанта

Пазарът на пътнически чанти и куфари предоставя богат избор на автомобилните фенове. Продукцията на Porsche Design и Bentley обаче е безбожно скъпа, а и честно казано не впечатлява с особена оригиналност на фона на G-Case.



Белгийските куфари с формата на туби за гориво се продават на цени между €150 и €170 в сив, зелен, бял или черен цвят. Има и хромирана версия, а срещу допълнителни €33 се  предлагат двустранни уплътнения от пяна за преноса на по-чуплив багаж.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    1 0 Отговор
    Скоро може да видим и дамска чанта с форма на акумулатор,преметната небрежно през рамо от някоя особа по улиците.Представям си обаче стъписването на евентуални крадци и желанието им да грабнат чантата от дамата,която оказва се тренира ревностно фитнес,а акумулаторът се окаже истински!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.