Last news in Fakti

1 Април, 2016 13:41 2 401 2

Врати тип "гилотина" за Mini

  • mini-
  • врати-
  • гилотина
Врати тип "гилотина" за Mini - 1

Марката Mini отдавна се е превърнала в премиум бранд сред т.нар. субкомпактни автомобили. Сега в наличност е и още една интересна опция. Става дума за вертикално отварящи се врати тип "гилотина", които в случая са наречени Scissor Doors.

Първоначално новото оборудване ще се предлага за Mini с 3 врати, Mini Paceman и новото Mini кабриолет, а от моделната 2017 г. ще е налично и за Mini с 5 врати, шествратото Mini Clubman и Mini Countryman на цена от 1 959 евро.

Иновативната опция е създадена на базата на особено рафинирана концепция на каросерията с две „летящи“ врати, които се отварят вертикално нагоре, осигурявайки ефективно решение за паркиране в ограничени пространства, особено в многоетажни обществени паркинги.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Контрабас

    0 1 Отговор
    Този премиум бранд е пълен пластмасов боклук!
    Троши се като рино на 15г!
  • 2 Фагот

    0 0 Отговор
    По принцип гилотината на Мини е още на вратата на фоурума при табелката с цената.
    П.С. Да е жив и здрав Кен, за да изкарва парички за Барбимобил.