28 Април, 2016 15:48 5 986 5

Три цилиндъра за новото Volvo S60

  • volvo-
  • s60-
  • s90-
  • v90-
  • xc90

Следващото поколение на Volvo S60 ще се оборудва с трицилиндрови двигатели, твърди френското сп. L’Automobile Magazine. Моделът ще се появи през 2018 г. и ще бъде построен на модулната платформа SPA, дебютирала с втората генерация на всъдехода XC90.

Следващото S60 ще бъде по-голямо от предшественика си. Дължината на шведския седан ще нарасне от 4.63 на 4.70 метра. Дизайнът ще следва стила на S90, XC90 и V90 както във външното оформление, така и в интериора.

Последната новост в гамата на S60 стана версията Cross Country, която Volvo представи през януари 2015-а. Модификацията с увеличен с 65 мм клиренс и защитен пояс в долната част на каросерията интерпретира концепцията на комбитата с повишена проходимост в триобемен вариант.

Volvo S60 Cross Country, 2015 г.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гошо от село

    3 0 Отговор
    Коги пущат с два цилиндъра ше си купа едно.

    Коментиран от #3

  • 2 Кофата

    4 1 Отговор
    Таз година с три цилиндъра а от догодина с педали и верига! Това са коли за педерунгели!
  • 3 тъйва

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гошо от село":

    Кат срееш кабела на третия шъ имаш два ва
  • 4 Пешеходец

    1 1 Отговор
    Добре де три цилиндъра три.Ама каква кубатура каква мощност? Защото VOLVO FH 16 е 16 000 куб.см мощност до 750к.с и шест цилиндъра.Ако резнат половината от тоя мотор става интересно.А Вартбург-а е три цилиндъра 1000куб.см и 50к.с. и с такъв мотор пак ще е много интересно.
    Ма боба и картите нищо не Ми показват за сега.
  • 5 гост

    0 0 Отговор
    Напълно съм съгласен с основателните присмехи на всички!
    Така,както напоследък дизайнерите са в негласно състезание кой да създаде от грозен по-грозен и отблъскващ външен вид,така и технологичните им събратя продължават да режат цилиндри!
    А тия,които останат,така ги изстискват,че криво-ляво да докретат поне до т.н. гаранционен срок!
    А после-или нов двигател,или абонамент в сервиза.....
    Отдавна вече само с тъга си спомняме за колите,които ги карахме по цял живот и още в движение ги завещавахме на децата си....
    Ама-пусти модерни времена......