Last news in Fakti

16 Май, 2016 12:05 9 089 6

Нощни пътешествия между Сан Франциско и Лос Анджелис

  • автобус-
  • volvo-
  • sleepbus
Нощни пътешествия между Сан Франциско и Лос Анджелис - 1

Нов вид обществен транспорт предлага на пътниците уникална възможност да се придвижват комфортно между два от най-големите градове в Калифорния. Превозът се извършва с т.нар. SleepBus, който въпреки името е построен на шаси от камион Volvo, оборудвано със спални отделения.

Нощни пътешествия между Сан Франциско и Лос Анджелис

Всяка от обособените ниши разполага с легло и контакт за зареждане на мобилни устройства. На борда има Wi-Fi, маса, на която може да се яде и работи, кафе, чай и място за багаж, включително за цял велосипед.

Нощни пътешествия между Сан Франциско и Лос Анджелис

Пътуването между Сан Франциско и Лос Анджелис трае седем часа. За сравнение обичайният полет със самолет между двата града отнема 1 час и 20 мин. SleepBus обаче се движи през нощта, което означава, че потеглилият в 11 вечерта пристига в 6 на следващата сутрин. Ако пътникът не бърза или не се е наспал достатъчно, може да се повърти в леглото до 7:30.

Нощни пътешествия между Сан Франциско и Лос Анджелис

Еднопосочният билет за SleepBus струва $48 (83 лева). В бъдеще цената ще бъде увеличена на $65 (112 лв.), но въпреки това ще остане далеч по-ниска от тази на най-евтиния самолетен билет.

Нощни пътешествия между Сан Франциско и Лос Анджелис


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 копеле

    0 0 Отговор
    За аборигени
  • 2 хммммм

    0 0 Отговор
    Щото нашите нощни влакове са много по-различни, а...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 дфгхн

    0 0 Отговор
    май само талибани пътуват
  • 5 555

    0 0 Отговор
    Растоянието между Лос анжелис и Сан франциско е колкото София - Истамбул по права линия...83лв. В цената влиза и хотела ...и масичка .. Колко ли Щеше да струва в България..тази ВИП услуга..
  • 6 нагазаки

    0 1 Отговор
    Това прилича на влака за Сибир