16 Юни, 2016 10:12 3 371 3

Кощунство: Електрически Harley-Davidson

  • harley-davidson-
  • електрически мотоциклет
Кощунство: Електрически Harley-Davidson - 1

Американският производител на мотоциклети Harley-Davidson се подготвя да пусне в серийно производство изцяло електрически мотоциклет. Това съобщи лично вицепрезидентът на компанията Шон Къмингс, като добави, че електрическият Harley-Davidson ще се появи на пазарите до пет години.

За съжаление от ръководството на компанията все още не изнасят подробности около проекта, като казват само, че идеята и с такова двуколесно да бъдат привлечени млади клиенти. Компанията вече има един електрически прототип, който е част от проекта LiveWire. Той обаче не бе харесан от широката публика, но въпреки това най-вероятно сериен вариант ще има.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гамена

    0 0 Отговор
    Е не, това си е гавра с труп, Harley-Davidson трябва да реве през ауспусите. BIG-TWIN става BIG-ELECTRIC жалко за класиката
  • 2 гост

    0 0 Отговор
    Този прототип Джей Лено го кара преди повече от 5 години, пробега му бе към 50км. Кой ще го хареса с такъв пробег, та само като излезеш от квартала и трябва да се връщаш, това е безумие. Другите ел. мотори предлагат от 90км го 250км пробег и това беше преди 5 години, сега вероятно са и по-добри. Само глупости мислят, да не говорим, че Харли се купува заради марката и звука, не заради това, че са удобни, надежни или др, каквито те не са. Просто са известни с американски стил, японските са много нива над тях като рафинираност, детайли, дизайн и др.
  • 3 ддд

    0 0 Отговор
    щом японците не са го направили още
    защо да опитват други?