13 Октомври, 2016 13:18 25 721 9

iPhone 7 се взриви и рани собственика си

  • apple-
  • iphone 7
iPhone 7 се взриви и рани собственика си - 1

Докато целият свят обсъжда провала на Samsung с Galaxy Note 7, китайските медии съобщават за втори случай на взривил се iPhone 7 в рамките на две седмици. Според GizmoChina смартфонът избухнал в ръцете на собственика си, докато снимал видео. Апаратът буквално се пръснал на части, а осколките ранили човека по лицето и обгорили пръстите на дясната му ръка.

iPhone 7 се взриви и рани собственика си

Пострадалият китаец се обърнал към местното официално представителство на Apple, но от там го пренасочили към главния офис на компанията. Мъжът е решен да търси компенсация от производителя за причинени вреди и твърди, че използвал само оригинално зарядно.

iPhone 7 се взриви и рани собственика си

От Apple все още не са коментирали инцидента.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шшш

    0 0 Отговор
    самсунг отвръща на удара , сега ще платят на още един, двама и ще има паритет..МРЪСНА РАБОТА.
  • 2 БББББ

    0 0 Отговор
    :)))))) тоя не е китаец, кореец е..............
  • 3 xxx

    2 0 Отговор
    Не е истина този колко си е изял ноктите!
  • 4 Гостенин

    1 0 Отговор
    На всичко отгоре и среден пръст показал, даже два !
  • 5 Коки Ден и Нощ

    0 1 Отговор
    Те Айфоните още от 4-ката се пръскат и гърмят, тези сега откриват топлата вода. Нали на двама Софиянци Гл0бул им бяха платили лечението в Токуда и им бяха дали по 5000 и 12000 лева коменсации съответно на всеки да не завеждат иск и да не разгласяват.... Ама единият си осъди отделно Ейпъл за още 10000 долара, ама не успя...

    Това някъде да са го пускали по новините, ами не. И двата телефона бяха купувани от Гл0бул.. Работех там.. беше скандал.
  • 6 ОЖЖ

    1 0 Отговор
    Хората сега връщат Samsung NOTE 7. Но тези предвидливи хора, които си ги оставят, правите ли си сметка какви пари ще струва този телефон след 10 години, когато ще има единици от този модел в Света и цените им ще са 5 цифри в долари. Както стана с N0KIA 8895, който изтеглиха 2 месеца след дебюта в Европа, пак заради спонтанно късо съединение само че в радио блока.
  • 7 Румен

    0 0 Отговор
    На снимката ясно се вижда, че батерията е здрава, какво се е взривило ?
  • 8 Gosta

    0 0 Отговор
    Ей тия от Apple пък да не видят нещо, каквото направят SAMSUNG и те веднага да го копират. А може би и двата гиганта се целят в нов таргет - (ислямска държава или други такива) :)))
  • 9 Логично

    0 1 Отговор
    И двете марки са пълен боклук , само PR и реклама , иначе грозни , дървени . Едните със скапана ОС, другите лагват , изобщо и двата бранда са за кофата ! Китайците скоро ще ги затрият окончателно .