Last news in Fakti

27 Декември, 2016 12:58 4 092 0

Снежен човек от автомобили

  • снежен човек-
  • автомобили
Снежен човек от автомобили - 1

В навечерието на Коледа, автомобилни фенове направиха интересна фигура с колите си. Те изобразиха огромен снежен човек, състоящ се от 50 автомобила.

Предварително планираното мероприятие е осъществено на стадион, а готовата фигура е снимана от високо с помощта на дрон.

Първоначално идеята е била автомобилната фигура да се образува от 200 автомобила, но в крайна сметка на мероприятието пристигат само 50 коли.

И това обаче се окачва достатъчно, а ефектът е наистина впечатляващ. Поздравът е за всички фенове на автомобилите.Снежен човек от автомобили


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА