Last news in Fakti

14 Февруари, 2017 14:25 3 037 2

iPhone 8 щял да има голяма батерия

  • apple-
  • iphone-
  • батерия-
  • акумулатор
iPhone 8 щял да има голяма батерия - 1

Следващият iPhone ще бъде оборудван с много по-вместителен акумулатор от досегашните смартфони на Apple, съобщава 9to5mac. Порталът цитира аналитика Мин Чи Куо от KGI Securities, за когото се твърди, че никога не бърка в прогнозите си.

Според Куо iPhone 8, наричан от някои информатори iPhone X, ще получи двуклетъчна батерия, съпоставима с тази на 7 Plus - 2 700 милиамперчаса. За сравнение акумулаторът на iPhone 7 има капацитет 1 960 mAh.

Куо твърди, че инженерите на Apple са преработили формата на дънната платка, за да я направят по-тънка и да се отвори място за по-голямата батерия. Решението е повишило стойността на апарата заради по-скъпите части, която е едно от обясненията за рекордно високата цена, на която според слуховете ще се продава iPhone X.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 веселяк

    10 3 Отговор
    Батерията ще се произвежда във възстановения след пожара, завод за батерии на Самсунг Галакси Ноте. :D
  • 2 Martin

    1 0 Отговор
    Ами добре ама да не стане ,като със Note 7... Новата технология доведе до това!