Last news in Fakti

27 Април, 2017 12:35, обновена 27 Април, 2017 12:37 17 593 15

Защо не бива да се пести от чистачки (ВИДЕО)

  • чистачки-
  • инцидент-
  • видео
Защо не бива да се пести от чистачки (ВИДЕО) - 1

Цените на хубавите стъклочистачки често изглеждат престъпно високи за изделие от парче гума и малко метал. За тези наглед елементарни аксесоари обаче стои сериозно ноу-хау, години на изпитания в най-тежки условия и материали с доказано качество.

Разбира се, изкушението да се спести някой лев от чистачки, които струват десетократно по-малко от марковите, често надделява над здравия разум. Както личи от критичната ситуация, в която попада водачът от клипа по-долу, понякога такава икономия може да струва много по-скъпо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Jack Bauer

    29 13 Отговор
    "...тези наглед елементарни аксесоари обаче стои сериозно ноу-хау, години на изпитания в най-тежки условия и материали с доказано качество..." статията най-вероятно е за раздел "Комедия" ;-)

    Коментиран от #2

  • 2 Doc Hudson

    1 6 Отговор

    До коментар #1 от "Jack Bauer":

    [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=B-wnvWJTdQE[/youtube]
  • 3 ПНСД

    45 1 Отговор
    Чистачките се счупиха заради многото кал, а не заради това, че са лоши !!!

    Коментиран от #4

  • 4 Герберасите на власта

    45 1 Отговор

    До коментар #3 от "ПНСД":

    Колегата е прав "кишата"отнесе чистачките,напоследък ни заливат с статии да не пестим от нищо ,ами давайте големи заплати и ще караме нови коли и ще ядем само еко храни ,българинът не е свидлив просто е беден затова пести.
  • 5 НСО

    0 9 Отговор
    СЛОЖИ СИ БАНАНОВИ ЧИСТАЧКИ,ТЕ СА НАЙ НАДЕЖНИ.НО Е МНОГО ВАЖНО, И МОТОРЧЕТО НА ЧИСТАЧКИТЕ ДА Е СТАБИЛНО.
  • 6 НСО

    0 12 Отговор
    БАНАНОВИТЕ ЧИСТАЧКИ СА ПО 10 ЛВ.АКО НЯМАТЕ И 10ЛВ.ЗА ЧИСТАЧКИ, ПО ДОБРЕ НЕ СЕ КАЧВАЙТЕ НА КОЛА.И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО,ДА ИМАТЕ ХУБАВА ТЕЧНОСТ ЗА ЧИСТАЧКИТЕ.И НАЙ ВЕЧЕ,ЗАЛЕПВАЙТЕ СЪС КАПЧИЦА ИЛИ ХУБАВО ЛЕПИЛО ПЛАСМАДОВАТА КАПАЧКА ЗА РАМОТО НА ЧИСТАЧКАТА.И ТАКА СЪЩО, СТРАНИЧНИТЕ КАПАЧКИ,ЗА ДА НЕ ХВРЪКНЕ ПЕРОТО.ТОВА Е НАЙ НАДРЖНИЯТ НАЧИН.ТЪНКИТЕ ЧИСТАЧКИ НЕ СТАВАТ ЗА НИЩО.САМО ШИРОКИТЕ БАНАНОВИ ЧИСТАЧКИ.
  • 7 Друг Гост

    5 2 Отговор
    Като си купих колата и сложих едни чистачки тип банан 8 лева за 2-те. Вършат ми идеална работа и лятото и зимата. Сложих ги понеже старите пера бяха скъсани а трябваше да се прибирам от друг град казах си да има там някакви чистачки. Това са най-правилно изхарчените ми 8 лева в живота. В комбинация както са споменали и други с хубава течност за чистачки няма никакви ядове.
  • 8 Гост

    7 3 Отговор
    Трябва да си рядко тъп, за да хвалиш банановите чистачки под видео, което показва как се чупят и създават реална предпоставка за ПТП!!!
    Това са най-смотаните чистачки - веднъж се преебах да си купя такива и никога повече няма си купя подобни боклуци!!!
    Чистачка без метално рамо е най-голямата тъпотия на света!
  • 9 Кобрата

    1 3 Отговор
    Тва Volvo направо им е*а майката на тея чистачки
  • 10 Петър Дойнов

    5 0 Отговор
    Хайде бе, престъпно високи! Докато бачкай в Метро си купих чистачки по 3,50 бройката и не ги смених над година! А като си купих преди това едни за близо 7 лв. бройката за същата кола изкараха две седмици, защото се гънеха като меки буби и нищо не чистеха. Вземайте обикновени чистачки с пистови респекта, не гъвкави боклуци и няма да сбъркате - и на едните, и на другите перата са от гума с графит.
  • 11 Петър Дойнов

    2 0 Отговор
    Тоя като гледам клипа е с гъвкавите боклуци, които нямат добро сцепление със стъклото и изобщо не чистят, дори водата, както гледам.
  • 12 Петър Дойнов

    1 0 Отговор
    Моите чистачки не са на клипс, а се забиват на металното рамо (имат дълъг тесен правоъгълен отвор). По-добър захват от този няма. Нямат сваляне, наскоро дори счупих единия пластмасов елемент, че не успях да издърпам чистачката от рамото, но имах няколко резервни.
  • 13 Vasik Atanasova

    0 6 Отговор
    моите са БОШ супер са
  • 14 ХАХОХИХИ

    6 0 Отговор
    Пластмасовия държач на "банановите" чистачки се чупи, когато остарее и на мен лично ми се случи чистачката да се обърне и рамото да удари прозореца. Чист късмет беше, че не го счупи. Сега съм с обикновенни и бас държа, че това нещо НЯМА да се случи при тях, захвата е прост, но сигурен! :)
  • 15 шофер

    3 1 Отговор
    Метални чистачки на БОШ, купени в Германия, общо за 19 евра (двете са с различни размери). Чистят безупречно вече година и половина и най-важното за мен - чистят безшумно.
    Ама и в резервоара не слагам вода, а качествена течност.
    Не печеля купища пари, но не си спестявам от чистачки и течност.
    Опитвам се да не спестявам от гуми, ама тук не винаги ми се получава. В повечето случаи се налага компромис, но все пак не с гуми втора ръка.