Last news in Fakti

17 Май, 2017 13:49 4 416 1

Ето как ще се избира автомобил в бъдеще

  • автомобили-
  • продажба-
  • бъдеще
Ето как ще се избира автомобил в бъдеще - 1

Компанията Capgemini публикува интересни резултати от едно проучване, свързано с избора на автомобил в бъдеще. Любопитното е, че 34% от анкетираните са на мнение, че няма да притежават свой автомобил, а ще използват все по-популярната система каршеринг.

62% от запитаните пък са на мнение, че при избора си на нов автомобил предпочитат да се запознаят с него виртуално. 43% са хората, които желаят да осъществят онлайн чат с търговец, а 36% пък искат видеоразговор. Все по-малко са хората, които предпочитат да отидат и да видят на живо автомобила.

Интересът към автомобилните технологии също е значителен. 81% от анкетираните са готови да платят допълнително за автономни системи. Расте интересът и към киберсигурността на автомобилите. Изхождайки от тези данни анализаторите са на мнение, че в бъдеще начините за продажба на автомобил ще станат съвсем различни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дивака

    1 0 Отговор
    колите да приемат : гласови команди ,камери за обратно виждане и паркиране ,автопилот ,интернет връзка и телевизия ,климатична система, хибридни да са