Last news in Fakti

25 Май, 2017 17:01, обновена 25 Май, 2017 17:02 4 051 0

Потребителите са най-доволни от iPhone SE

  • apple-
  • iphone-
  • acsi-
  • american customer satisfaction index
Потребителите са най-доволни от iPhone SE - 1

Въпреки растящата популярност на смартфоните с големи екрани, тазгодишната класация на американската организация за проучване на удовлетворението на клиентите ACSI (American Customer Satisfaction Index) сочи за лидер iPhone SE с неговия едва 4-инчов дисплей.

Рейтингът е съставен след проучване, проведено сред 36 194 души между май 2016 и април 2017 г. Респондентите са били помолени да дадат оценка на потребителските качества на телефона си и удовлетвореността си от работата му.

Евтиният модел на Apple печели пред втория Samsung Galaxy S6 Edge+ с 5.7-инчов екран и 5.5-инчовия iPhone 7 Plus с по една точка. Следват ги GalaxyS6 Edge с 85 и Galaxy S7/S7 Edge с 84 точки от 100 възможни.

В класацията практически отсъстват производители, различни от Apple и Samsung. В челната 20-ица са успели да се промъкнат само Moto G на Motorola и LG G4, които са получили съответно 75 и 73 точки.

Потребителите са най-доволни от iPhone SE


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА