Last news in Fakti

25 Януари, 2018 19:07 6 274 4

10-годишен хлапак потроши 30 електромобила

  • електромобил-
  • инцидент-
  • китай

Група дечурлига, водена от 10-годишно момче, разби 30 чисто нови електромобила в китайския гр. Чунцин. Возилата били доставени току-що от завода и били складирани на паркинга на местен дилърски център, съобщава Channel NewsAsia.

Полицията била уведомена за случая от собственика на представителството, който се оплакал, че по новите електромобили са нанесени щети за 200 000 юана (€25 260). Ченгетата издирвали виновника цяла седмица и накрая влезли в дирите на злодея, който се оказал дете на 10 години.

Момчето признало, че обичало да ходи да си играе на паркинга. Открило, че складираните там електромобили са отключени, а ключовете са оставени на таблата. Изкушило се и подкарало една от тях по спомен как го правят възрастните, а после повикало и тайфата да се позабавлява.

Момчето показало на приятелите си как се управлява кола и веселбата започнала. Едно от забавленията включвало блъскане като с колички от луна парк, при което за щастие никой не пострадал.

Собственикът на дилърския център възнамерява да изиска компенсация за нанесените щети от родителите на виновниците. От чунцинската полиция съобщават, че всички деца, участвали в погрома, са се разкаяли за стореното.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123456

    10 4 Отговор
    Сега татка му ще ги плаща 40 години и ще го лиши от всякакви блага
  • 2 И аз искам на луна парк

    15 1 Отговор
    Малоумници.... откючени с ключове ...иначе завиждам на децата
  • 3 Гост

    11 0 Отговор
    Абе Админа това новина от секция технологии ли е, сложи я в секция Крими????????????

    Коментиран от #4

  • 4 654321

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Технология е, защото колите се палели с ключ, а не с манивела...:)