Last news in Fakti

30 Март, 2018 09:55 4 867 2

Honda разряза CR-V с флекс

  • honda-
  • cr-v-
  • 1 април
Honda разряза CR-V с флекс - 1

Британският офис на Honda представи открита версия на кросоувъра CR-V. Кабриолетът е направен от екземпляр от четвърта генерация и е предназначен за първи април.

Заради шегата злощастната Honda е лишена от таван с помощта на обикновен ъглошлайф. От компанията казват, че подобен автомобил ще идеален за топлите страни, но всъщност той не може да се движи.

Заради срязването на В и С стойките, конструкцията на колата е значително отслабена. Проектът е наречен eipurirufūru, което е транслация от японски йероглифи и означава първоаприлска шега.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТАД

    17 1 Отговор
    Сигнал към редакторите :
    Господа,
    допускате голяма грешка, като не вършите това за което сте назначени!
    Няма ли за вас речник на българските думи? Какво е това ?
    Транслация...
    Супорт...
    Драйвърски...
    Клиренс... и т.н.
    Думите са от различни статии, но така отблъсквате българите от страницата си

    Коментиран от #2

  • 2 Жоро

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "ТАД":

    А също така в раздел технологии е добре да има технологични новини, а не YouTube клипчета, как някой реже кола или маневрира с камион.