23 Април, 2018 22:16 1 521 0

Каква техника е нужна за събития на открито

  • събитие-
  • техника-
  • открито

Изявите на открито събират множество от хора, затова подготовката изисква по-специални съоръжения

Подготовката на концерт в училище или състезание на открито изисква наемането на специална техника и съоръжения за целта. Експертите, които се занимават с дейности в тази сфера, могат бързо и коректно да ви насочат към всичко необходимо за целта. Все пак едно първоначално проучване винаги би било от полза в случая.

Фирмите, които предлагат услугата дизелови генератори под наем, ще ви разяснят, че те са с различни мощности и обикновено са два вида – отворени и затворени. Съществуват и бензинови генератори. Към тази група оборудване се включва и осветителната техника.

Електрически табла

За да се осигури електричество по време на събитието, вариантът е да се заложи на табла. Те обаче е препоръчително да са снабдени с прекъсвач, ако възникне късо съединение.

Прожектори за осветление

Те ще се погрижат да качественото и отлично осветяване, независимо на какъв терен се състои събитието на открито. Нужни са не само във вечерните часове, но и през по-светлата част на деня. Желателно е да е с лед лампи, а ъглите на разсейване на светлината да позволяват максимално осветяване.

Предпочитат се компактните размери и подходяща дължина на кабелите, за да осигури добро осветление и при организация на прояви в затворени помещения.

Осветителни кули

Реномираните компании, които ги отдават под наем, ще ви предложат кули с дизелово гориво. Височините им достигат десетки метри, притежават хидравлично повдигане и не изискват физическо усърдие за настройване. Това се извършва единствено с помощта на бутон.

Трифазни генератори

Дизелови генератори, които са предназначени основно за индустриални зони. С тяхното съдействие се гарантира безпроблемно захранване с ток, особено при опасност да се стигне до неочаквано прекъсване на електричеството. Може да са много полезни, когато има необходимост от допълнително захранване на училища, болници или при събития на открито.

Генератори от отворен тип

Те са удачни и при непрофесионална употреба. Имат различни мощности – по-ниски и по-високи, което се преценява според съответните нужди на потребителите. Намират приложение при захранване на инструменти и електроуреди в участъци, които са отдалечени от електропреносната мрежа. Генераторите от този вид са устроени просто и не създават трудности при експлоатация, конструкциите им са олекотени, което е техен допълнителен плюс.

За всеки един от тези продукти е необходимо да бъде извършена професионална консултация. Само подготвените експерти могат да ви упътят към кой вид техника да се ориентирате, как да боравите с нея, как да я опазите от повреди и да завършите проекта си удовлетворени от резултатите.

Наемете генератори и осветителна техника от Стройрент - лидера на пазара за техника и механизация под наем.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА