Last news in Fakti

10 Май, 2018 14:07 5 310 3

Специални куриерски бусове на ток

  • ups-
  • логистика-
  • бусове-
  • електромобили
Специални куриерски бусове на ток - 1

Компанията United Parcel Service (UPS), специализирана в областта на логистиката, съвместно с технологичната фирма Arrival, работи над създаването на специални електромобили за куриерски нужди. Първите 35 такива електрически буса ще започнат да разнасят пратки в Париж и в Лондон още до края на тази година.

Специални куриерски бусове на ток

От компанията не разкриват всички технически детайли, като е известно само, че каросерията ще бъде изработвана от леки композитни материали, а с едно зареждане бусовете ще могат да изминават 240 километра в градска среда. Вътрешността на бусовете е изпълнена от Arrival по всички критерии и спецификации на UPS.

Специални куриерски бусове на ток

Куриерските бусове ще са снабдени и с пълен набор от електронни помощници, в това число и полуавтономна система на управление. Ще припомним, че през миналата година именно UPS направи най-голямата поръчка за електрически камиони Tesla, като поръча 125 ел. камиона, на цена от $150 000 всеки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕЮ

    0 2 Отговор
    за това ли скача тока с 50%

    Коментиран от #2

  • 2 Да да

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "ПЕЮ":

    Далече е нашия ток от тези бусове! Ако тибсв струва скъп,вземи си фотоволтаици. Комбинирайки нещата,едва ли ще плащаш повече от 20 лв.на месец.

    Коментиран от #3

  • 3 незнайко

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Да да":

    А кога ще се възвърне инвестицията ??? Може би след 20 години когато ще им свърши ресурса ???