1 Август, 2018 10:51 5 201 20

Новите салони на Tesla ще изглеждат така

  • tesla-
  • интериори

На разположение на изданието Electrek се оказаха рендъри, показващи ни как ще изглежда салона на бъдещите електромобили на марката Tesla.

По-конкретно става дума за новите поколения на Model S и Model X.

Американският производител планира да започне серийно производство на електромобили с такива салони още през следващата година.

Съдейки по снимките е видно, че от Tesla се стремят да опростят максимално интериора и той да стане сходен с този на нискобюджетния Model 3.

Главната особеност, както и до сега ще е огромния интегриран дисплей. Той обаче вече няма да е вертикално разположен, а ще е хоризонтален и ще се характеризира още с отсъствието на рамка.

Заради това решение вентилационните отвори също ще се изменят, като новия ще е само един тесен дефлектор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Никой

    17 13 Отговор
    Браво че не се страхуват да бъдат различни. Дали ни харесва или не, е субективно, но истината е че бъдещето е в автономното движение и всички интериори ще вървят към опростяване и всичко ще се случва чрез екрани.
  • 2 Електричаря

    15 13 Отговор
    Съжалявам обаче това е ужасна кола визуално отвсякъде...евала за това че обърна автоиндустрията обаче иначе не си струва парите...мисля ,че скоро германските електрички ще я минат и задминат...
  • 3 Driving pleasure

    20 5 Отговор
    Демек ще изглеждат като старите... и в общи линии потребителите мразят управлението на неща като отопление и музика през тъчскрийн вместо чрез бутони, бавно е, отвлича вниманието и нее подходящо за кола.
    а на колегата Никой ще кажа, че над 80% от автомобилистите не желаят автономни автомобили и не биха поверили живота на детето си на подобна дивотия...

    Коментиран от #14, #15

  • 4 Ъгхх

    12 9 Отговор
    Хаха автобус е по хубав отвътре има повече неща това е смешно един скапан таблет къде е дизайна кожените седалки арматурно табло
  • 5 Зомби с квадратно чело

    9 5 Отговор
    Ако така ще изглежда Тесла модел S и после някой започне отново да я сравнява с Мерцсдес S клас аз ще се застрелям и сам ще се заровя на 20м под земята.

    Коментиран от #7

  • 6 Цинго

    10 5 Отговор
    Къф е тоз тиливизур
  • 7 гост

    10 8 Отговор

    До коментар #5 от "Зомби с квадратно чело":

    Ами крайно време е , тъкмо ще ни освободиш от досадата да слушаме за собствените ти вкусове ! А между другото това е просто един фейслифт , който предшества истинското ново поколение към 2022 , в което няма да има и дисплей , щото такъв ще е цялото челно стъкло , командите на климатроника и медийната система са ГЛАСОВИ още отпреди 4-5 години , дисплея се ползва за много по-сложни задачи , ама какво да обясняваш на любители на кюмбета !!!

    Коментиран от #9

  • 8 агжо

    8 6 Отговор
    От интериора само телевизора ми харесва, всичко останало е все едно гледам салона на ТАТА.
  • 9 Зомби с квадратно чело

    5 6 Отговор

    До коментар #7 от "гост":

    На това извращение само луд зомби може да каже че му харесва.
    Както се казва по делата ще ги познаете, а не по приказките.
    Иначе отново ти говорят в слушалката от Мелмак, ти гледай утре внимателно борсата че да не усъмниш изненадан!?!?!?!?

    Коментиран от #11

  • 10 гост

    7 3 Отговор
    Няма лошо стига да е от качествени материали и да е приятно за гледане, на черно-бяла снимка няма как това да се забележи. Хората са доволни от вентилацията на модел 3, от простотата на дисплея също, само казват, че е нужно да се свикне, а не, че е невъзможно, разсейващо или глупаво. Такива думи се използват само от хората, които не са се и доближавали до Тесла. Аз лично съм имал допир с Модел С и освен някакви дреболии няма генерални забележки или проблеми, но това е футуристична кола с голяма доза практичност и мощност.
  • 11 гост

    8 4 Отговор

    До коментар #9 от "Зомби с квадратно чело":

    Ами не , смятам да гледам данните за продажбите към края на годината , според които Тесла пак ще е била и Мерцедес и БМВ , за Ауди и Порше да не говорим и то с много в Европа , а в Америка направо в пъти и да ти ги покажа , да не вземеш да кажеш , че не си видял !!!

    Коментиран от #12

  • 12 Зомби с квадратно чело

    2 5 Отговор

    До коментар #11 от "гост":

    Ще видим и Мерц и БМВ продажбите са над 2М. Явно си голям оптимист :)
    Возил съм се на Тесла С и то много в Амстердам такситата са навсякъде.Нищо особено, ама това от картинката е потресаващо.
    Нали знаеш какво става утре в 12:30 сутринта, гледай внимателно да няма после ама топката ми се счупи?
  • 13 мото

    5 6 Отговор
    Зле зле много зле
  • 14 Никой

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "Driving pleasure":

    Тези 80% да не ги разбра по минусите и плюсовете на коментарите :D Вече всеки се поверява живота и на техника, и на напълно непознати, просто сме свикнали с риска и не ни прави впечатление. Всеки път когато излежеш на улицата си поверяваш живота на останалите участници от движението. Повярвай ми, в бъдещето хората ще се чудят как сме оставяли хора, които могат да се напиват и да се дрогират по всяко време, да карат. И всичко е до свикване и зависи от интерфейса. Както телефоните нямат бутони, така и всичко останало ще последва. Автономията развързва въображението на дизайнерите да си измислят интериори неподвластни на досегашни фактори.
  • 15 извън тълпата

    7 2 Отговор

    До коментар #3 от "Driving pleasure":

    Случайно да ти е известно, че в НЕ автономни автомобили годишно по света загиват над 1,2 млн. души и това е така не от вчера. Ганьо Балкански е в челната листа и по тоя параметър. Автоматизацията е неизбежна, а когато става въпрос за еволюция и революция в някакъв сектор, последния който има мнение по въпроса е тълпа, та била тя и 80%. Нямам спомен някой да е питал дали да замени електроннолъчевия телевизор с плосък LCD; телефона с шайба със съвременните смартфони; легена с вода с пералнята и т.н. и т.н. Колкото и да не искате така ще бъде и с автономните коли, но когато му дойде времето.

    пп
    Специално за теб - така Е вече и за електромобилите :)

    Коментиран от #16, #17

  • 16 Пазарна икономика

    0 2 Отговор

    До коментар #15 от "извън тълпата":

    Ти не си наред, как да не е питан народа я се приземи малко на земята. Точно хората казаха АЗ ИСКАМ!!!!
  • 17 Зорлем

    1 1 Отговор

    До коментар #15 от "извън тълпата":

    За всичко си прав, ама само не разбрах реплитите или масоните са измислили LCD телевизорите и пералните, за да ни прибират парите за тях и така да ни контролират?

    Коментиран от #18

  • 18 Антиелектрика

    3 2 Отговор

    До коментар #17 от "Зорлем":

    Спокойно, тролът си троли, а керванът си върви. То се вижда идейната импотентност на това нещо с име на дърводелски инструмент. Само идиот може да хареса подобна недомислица с изходен китайски таблет за 20$ по средата.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Класика

    1 0 Отговор
    На нищо не прилича. Не може и да се мери с дървото, кръглите уреди и кожата на старите коли. Поне можеха да се постараят да интегрират този дисплей в таблото, а не да изглежда като някакъв тумор по средата