Last news in Fakti

9 Август, 2018 15:19 3 932 10

Задава се мини Tesla

  • tesla. model x-
  • model s-
  • детска количка-
  • radio flyer

Tesla разработва мини електромобил, в който ще има място за един възрастен човек, става ясно от туит на Илон Мъск. Мениджърът не дава никакви подробности за проекта, което веднага породи спекулации.


От контекста на размяната на реплики със Самсън Мау, главен директор по стратегията на технологичната компания Blockstream, се разбира, че Мъск най-вероятно има предвид умалена версия на Model X за деца, която обаче ще бъде достатъчно широка и за възрастен.

През 2016 г. американският производител на детски колички Radio Flyer пусна в продажба умалена реплика на Model S. Играчката дори бе използвана от Tesla като награда за лоялни клиенти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Driving pleasure

    10 16 Отговор
    Той изтрещелника само това може да направи, детска играчка като огнехвъргачката писна ми от тъпизмите на тесла сектантите и гуруто им

    Коментиран от #5

  • 2 гост

    7 8 Отговор
    Всички аксесорари и продукти с марка Тесла се разпродават за часове без никаква реклама, един туит, че ще пускат подобно нещо и после само резервации на сайта им. Лошо ли е? Почти всички марки имат подобна продукция и брандирани продукти далеч от основната индустрия, след като някой с бентли може да даде 50х.лв за компект чанти от същата кожа каквато е в неговата кола, защо се чудите на подобни продукти на Тесла и ги маркирате като сектанти?
  • 3 омъскаряване

    8 2 Отговор
    Сектанти трябва да се вербуват и да им се промиват мозъците още от детска възраст ! Лаладжията Мъск никога не е имал скрупули в това отношение ! Тук малко е ударил гредата обаче, защото е пълно с всякакви детски електрически колички от всякакви марки, така че ще трябва да проповядва на родителите на тези деца !
  • 4 Язе

    7 3 Отговор
    Тоя изби рибата.Ай сега капаро за поредната измишльотина че бюджета е зле.Ако не е Илончо ще забравя какво е да се смееш.Утре и трикрако столче като ти угасне на теслата дръжката да чакаш пътна помощ.
  • 5 Електрошок

    4 3 Отговор

    До коментар #1 от "Driving pleasure":

    Човече-лекувай се!
    Не ни досаждай с тъпите си заключения.

    Коментиран от #6, #7

  • 6 Питам

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "Електрошок":

    Провери да не ти се е извадил щепсъла !
  • 7 ТЕсла е теслА

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "Електрошок":

    И за кое не е прав човека? Всичко е един голям маркетинг за един голям шит и всички зомбита викат „Уаууу, яко!!”. Айде няма нужда! А и кой си ти да казваш на хората какво да мислят? Всеки има право на мнение! И точка! ТеслАта става само за детски играчки!
  • 8 Точилар

    1 1 Отговор
    Стига с тези Тесли и Брадви!
  • 9 ООоо

    1 0 Отговор
    Па то такива има от много време, дебели чичковци по площадите взимат по 5лв за да се повозят децата на мини бмв, мини ферари, мини мерцедес...
  • 10 Електро Булгар

    0 0 Отговор
    Аз на син ми ще взема една играчка от https://sonomotors.com да си кара детето и да си я зарежда пред пясъчника.