22 Октомври, 2018 11:45 7 427 5

"Кон с капаци" на работното място

  • panasonic-
  • wear space
"Кон с капаци" на работното място - 1

Напоследък в много офиси, както по света, така и у нас, е модерно т.нар. отворено пространство или много хора събрани в едно общо помещение. Доколко това е добре за работата и доколко пречи - мненията са поляризирани, но така или иначе подобна схема на работа вече е приложена на много места.

"Кон с капаци" на работното място

Ако работите в такава среда, но хората около вас ви разсейват, то японското изобретение, което ви показваме, може да ви заинтригува. Иновацията е дело на Panasonic и се нарича Wear Space.

"Кон с капаци" на работното място

Джаджата се слага на главата и намалява полезрението до 60°. Специално слушалки спрат външните шумове, а чрез Bluetooth-връзка всеки може да си пусне любимата музика. Цената на изобретението е $270.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 БатП

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Бай Ставри":

    Ще звънна да го пращат. То наистина за 270 долара трябва да ми левитира покрай главата.
  • 3 666

    2 2 Отговор
    Хората правят и продават. За нас смешно, за тях милиончета. Пуснато е от Панасоник все пак, а се очаква фирмичка като тяхната да знае какво прави.
  • 4 Мумба Юмба

    2 1 Отговор
    Всички да си купят, да ги нахлузят и давай да излизат на улицата. Само така ще оредеем като първи ще си отидат идиотите...

    Коментиран от #5

  • 5 Гост

    9 1 Отговор

    До коментар #4 от "Мумба Юмба":

    Няма нужда, то тука коне с капаци (с носове забити в смартфоните) колкото щеш по улиците! :)