Факти, новини, статии - Да извадим фактите наяве

Защо е толкова важно складирането на гумите?

Публикувана: 12 Юли, 2019 10:45
0 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 5340
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 2 от 21 гласа.

Знаете ли, че не спирачките, а гумите спират вашата кола? Именно те са и единствената точка на допир между автомобила и пътя. За гумите ви са важни не само правилният избор и употреба или само датата на производство – DOT. От съществено значение начинът, по който ги пазите и съхранявате след сваляне. Как може да си спестите много ядове и най-вече пари съветват от автоцентър "Маргел".

Не оставяйте летните или зимните си гуми в помещение, замърсено с течни горива, масла или подобни агресивни реагенти. От тях гумата губи еластичността си и се нацепва. Помещения с висока и постоянна влажност на въздуха, с проникване на слънчева светлина в тях или със застоял и спарен въздух също увреждат структурата на вашите гуми. Също така от огромно значение е с джанти или без джанти ги съхранявате. Ако гумата е без джанта, не бива да редите хоризонтално гума върху гума. Тяхното подреждане трябва да е вертикално (гума до гума).

От края на февруари 2019 година "Маргел" отвори нов склад. Той отговоря на най-новите изисквания и модерни тенденции в съхранението и прецизното обслужване. Голяма част от процесите в него са автоматизирани. Складът разшири и услугата, която дружеството поддържа за своите клиенти – Хотел за гуми. Той е място, където гумите ще получат най-качествената и професионална грижа до следващия сезон или употреба. Спазването всички изисквания за правилно съхранение до най-малкия детайл гарантира максимално дълъг живот за "обувките" на автомобила. Така, естествено, се пести и от бюджета по поддръжка на колата.

Платена публикация

Поставете оценка на статията:
Оценка 2 от 21 гласа.Ловци на бисери
Вежди Рашидов
Депутатът от ГЕРБ с коментар за Бузлуджа
Партиите не могат да имат паметници, те са държавни"

Още бисери