Новини

Най-безшумните автомобилни гуми се предлагат и у нас

Публикувана: 22 Юли, 2019 13:42
0 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 29811
Най-безшумните автомобилни гуми се предлагат и у нас
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 2.6 от 92 гласа.

Става дума за една нова технология, разработена от Goodyear и носеща названието Sound Comfort. Именно чрез нея всеки водач може да намали шумовете в купето на колата наполовина.

Добре известно е, че един от основните източници на шум в салона е вътрешният резонанс на гумите, който се получава от въздушната вибрация в гумата, предаваща се на структурата на автомобила.

Гумите SoundComfort са разработени с вградена бариера на звука. Тази своеобразна акустична бариера намалява въздушните вибрации и приглушава вътрешния шум в колата докато шофирате, като в салона става значително по-тихо.

Най-безшумните автомобилни гуми се предлагат и у нас

Технологията на Goodyear SoundComfort работи директно за намаляване на въздушния резонанс във вътрешността на гумите, а хубавото на тази технология е, че можете да изберете SoundComfort без това да повлияе на другите характеристики на гумата.

Гаранцията е същата, гумите имат възможност за поправка, а безопасността при шофиране е също толкова добра. Единствената разлика е ... че те са много по-тихи. У нас тези гуми могат да се открият във верига магазини Маргел.

Поставете оценка на статията:
Оценка 2.6 от 92 гласа.Ловци на бисери
Бойко Борисов
Премиерът Бойко Борисов при откриването на многофункционален медицински комплекс "Уни Хоспитал" в град Панагюрище
По времето на Орешарски нямаше шеф на митниците, дори журналистите не знаеха името му"

Още бисери