Last news in Fakti

25 Юли, 2019 14:17 5 374 1

Гуми за кемпери с арамид

  • кемпер-
  • гуми
Гуми за кемпери с арамид - 1

Гумите, монтирани на тези превозни средства, трябва не само да издържат прекомерното тегло от няколко тона, но и да осигуряват стабилност върху всички видове терени и настилки, от гладка асфалтова повърхност и път с чакъл до романтичен плаж и горски пътеки.

Преди да се отправите към следващото пътуване с кемпер или каравана, не забравяйте да проверите гумите – тяхната възраст, ниво на износване и подходящото налягане. По-високото налягане в гумите с една десета подобрява стабилността на автомобила и намалява генерирането на топлина в тях. Това прави автомобила по-лесен за управление и подобрява трайността на гумите.

Дълготрайните гуми са задължителни за кемперите, за да сте сигурни, че пътуванията ви са безопасни и безгрижни. Едни от препоръчителните гуми за кемпери са тези с технологията Aramid Sidewall. При нея, страниците на гумите са подсилени с изключително здравите арамидни влакна, които осигуряват изключителна издръжливост и безопасност при всякакви условия.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бау

    7 1 Отговор
    Някой,пращи от акъл...