Last news in Fakti

26 Август, 2019 13:29 5 762 12

Таблет а ла Tesla в най-скъпия седан на Ford

  • ford-
  • taurus-
  • дисплей
Таблет а ла Tesla в най-скъпия седан на Ford - 1

Моделът Taurus, който се явява най-скъпия седан в гамата на Ford и се прави основно за САЩ и Китай, сега претърпя доста сериозен рестайлинг. Колата, която е построена на удължена платформа от Mondeo, вече се е сдобила с интересен дисплей, който е вертикален и е по подобие на електромобилите Tesla, е интегриран във вертикалната част на централната конзола.

Таблет а ла Tesla в най-скъпия седан на Ford

Базовата цена на обновения Taurus започва от $32 000. Новият вертикално разположен дисплей е с размер на диагонала 12.8 инча и е част от новата мултимедийна система Sync+. Това вероятно ще е и последното обновяване на Taurus, а нова генерация едва ли ще има. Стратегията на марката е да премахне от портфолиото си седани и хечбекове, като те ще бъдат заменени от кросоувъри и SUV-та.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ицо

    22 20 Отговор
    Всички копират от тесла, а после викат, че тесла са гола-вода

    Коментиран от #3

  • 2 ФауВе

    6 16 Отговор
    Тъпотия!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 майстора

    18 12 Отговор
    Аз като ви казвам че Илон Мъск е създателя на съвременния автомобил вие ми се чудите каква глупост да измислите за аргумент че не е! Сега ще видите таблет а ла тесла в във всички бъдещи модели на всички марки !!! И нека плюнките почнат сега
  • 5 Су27

    10 4 Отговор
    Ако погледнете от миналата седмица статиите, ще видите че и новата С класа която е в доста тежък камуфлаж има изцопан същия таблет. Това е бъдещето. На времето Волво пуснаха оная въртяща се джаджа и хоп веднага и БМВ копираха, та чак се и съдеха. А сега всички премиум и не само я имат. Да не би навремето Карл Бенц като е сложил колела на колата и другите да са го копирали? Не, просто е трябвало нещо кръгло да придвижи мпс-то. А сега е необходимост, както Епъл отвориха вратите за смартфоните.

    Коментиран от #9

  • 6 гост

    8 5 Отговор
    Когато Тесла направи подобно нещо ги плюят, а когато другите производители започнат да правят същите детайли било иновация. Значи всички електрички преди Тесла поставяха батерията под задната седалка, а след Тесла всички започнаха да я слагат в пода. Един пример: БМВ и3 има 45квч батерия с клетки, които са правоъгълни блокове, така, една холандска фирма взима подобно бмв, разглобява го и вгражда батерия, която използва цилиндрични клетки с аритектура подобна на Тесла, които впрочем са предоставили патентите си на свободно ползване. Така, с новата батерия, тази малка кола става с капацитет от 90квч и реален пробег от над 600км. Но от бмв отказват да изработят такава батерия макар че е само с 10% по-скъпа и по-тежка, но предлага не 220км, а 600км и прави колата напълно пригодна за всякакви пътувания.
  • 7 9545

    8 4 Отговор
    Аз си ги храня с тези дисплейчета и електроники наред. Вярно, че падна малко търсене докато си намеря микровълнова и обикновена фурна само с механични "врътки", но се справих. И нова кола ще си намеря без такива "тъч пошибалки" по таблото.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 нервен ( разбивача на тролове )

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Су27":

    Каква въртяща се джаджа бе брат ??? За какво говориш

    Коментиран от #10, #11

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Су27

    5 0 Отговор

    До коментар #9 от "нервен ( разбивача на тролове )":

    i-drive, каква искаш да е? Ама нали сте много умни, даже сте пропуснали кво било......
  • 12 Шофер Хофер

    7 0 Отговор
    За около 700 лв в Турция за 3 часа могат да поставят такъв китайски на всякакъв автомобил ...даже и екскурзия ще си направите