Last news in Fakti

17 Септември, 2019 11:13 6 813 9

Уникален аромат за всъдехода Mercedes-Maybach

  • mercedes-benz-
  • maybach-
  • mercedes-maybach

Салонът на ултралуксозния всъдеход Mercedes-Maybach на базата на GLS ще ухае по уникален начин. Специално за модела ще бъде разработен парфюм, който ще подчертава ексклузивността на автомобила, вътрешната му архитектура и пространството в интериора.

Според немците използването на тънки и чисти аромати ще допринесе за атмосферата на разкош. В Mercedes-Maybach GLS ще мирише на "цъфтящ бял османтус с лек привкус на кожа и чай с подправки, а основа на композицията ще стане тревната нотка".

Всъдеходът на базата на Mercedes-Benz GLS най-вероятно ще дебютира пред публика на автосалона в Лос Анджелис. В салона ще има само два реда седалки с отделни кресла отзад с индивидуален блок за управление на климатичната система и мултимедията.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Elen

    11 21 Отговор
    Аромат на акита нали? Супер
  • 2 Тревицата си е тревица

    5 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг:
    ''Основа на композицията ще стане ТРЕВНАТА нотка".
  • 3 РЗС

    7 1 Отговор
    всичко ок особено с преобладаващия мирис на ганджа, но тия парфюми са с изключително надути цени. Примерно в ес класата също има опция за парфюм и да си купиш нов като свърши е на цената на два шанела, щот понеже е за ес класа

    Коментиран от #7

  • 4 Гост

    6 1 Отговор
    Хайде къде са специалистите сега да почват да плюят по Мерцедес.
  • 5 Емигрант

    3 7 Отговор
    Тука вече пресолиха манджата! И не само с парфюма...Откровен кич...Е, дойде време и на великите майстори от Мерцедес да се издънят...
  • 6 На Египет Фараона

    3 1 Отговор
    То това е некакъв кухненски бокс на колела с тия чайници и чаши чай вази с цветя и тн..
    .Не лошо като визия отвънка само да не е много скъпо че да може да си го купиме и ние.
  • 7 Ник

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "РЗС":

    Пич атомайзера струва 134 лв с ДДС и не е само за S-класа. Всички модели които имат Air Balance система разполагат с атомайзера. Къде ги видя тези два Шанела. Не знам защо сравняваш пазарският Ambi Pur. Я го разлей Амби Пура сутринта в колата си и я остави на открито да се загрее много хубаво и да видиш какво се случва с пластмасите и кожата на таблото. Отделно при правилно използване на Air Balance системата, която работи само при работещ автомобил изкарва около година. Направи си сметката колко Амби Пура ще изхабиш за една година и то при намален на минимум.

    Коментиран от #9

  • 8 АзАз

    0 0 Отговор
    В България този аромат ще бъде подтиснат от вонята на шкембе чорба и чесън, на брадясалия бизнесмен, който я кара...
  • 9 РЗС

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Ник":

    мерц парфюмите са по 79 паунда за 15мл, точно толкова струва шанел 5 за 50мл, или малко над 3 шанела по 15мл, а не два както казах преди. Хайде обясни ни, защо амби пур струва 6 паунда за 15мл, а мерц е 13 пъти по скъп? Амби пура кара по 2-3 месеца, което прави между 2 и 3 години за 13 броя и ще сменям миризмите както ми харесва, за парите на 1 мерц парфюм, който я изкарал 8-9 месеца, я не. Ето сметнах го, хайде дай твойте сметки.