Last news in Fakti

22 Март, 2020 11:30 5 644 5

Бюджетният iPhone 9 може да получи Plus версия

  • apple-
  • iphone-
  • iphone 9 plus

Очакваше се Apple да представи бюджетния iPhone 9 този месец, но поради пандемията от коронавирус компанията най-вероятно ще забави старта с поне още няколко седмици. Това съобщи Softpedia.

Докато чакаме базираният в Купертино технологичен гигант да представи iPhone 9, който по предварителна информация ще струва 399 долара, се появява нова информация за устройството. Според 9to5mac в кода на iOS 14 има доказателства, че новият бюджетен смартфон на Apple ще има и по-голям брат, наречен iPhone 9 Plus. Той ще бъде със същите характеристики като стандартния модел, като единствената разлика ще e 5.5-инчовият дисплей.

Разбира се, в тази информация има логика, като се има предвид, че използвайки неговия дисплей и корпус, iPhone 9 е базиран на iPhone 8, който имаше версия с по-голям екран. По този начин новият смартфон ще се превърне изцяло в заместител на старата генерация.

Подобно на по-малкия модел, iPhone 9 Plus ще се предлага с home бутон с интегрирана Touch ID функция. Моделът обаче няма да е оборудван с Face ID. Това отново има смисъл, като се има предвид, че Apple иска серията да бъде по-достъпна, а премиум функции като лицево разпознаване само биха повишили цената ѝ.

Това, което все още не знаем, обаче е дали Apple ще нарече генерацията „iPhone 9“ и кога тя ще дебютира. Коронавирусната епидемия очевидно повлия на графика на технологичния гигант, като според най-новите спекулации компанията може да представи както iPhone 9, така и iPhone 12 през есента, след като COVID-19 приключи.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Някой си

    7 4 Отговор
    А бе замених аз самсунга Галакси с осмица Айфон, бяха ми писнали с техните съобщения за ъпгрейти, и до скоро беше добре......до преди да се напълни айклоуда, сега час по час съобщения да съм си купел още място в айклоуда, и че не можели да ми правят бекъпи, та и айфона взе да ми писва!

    Коментиран от #3

  • 2 Samsung ❤

    6 7 Отговор
    Новина 1 звезда ⭐
  • 3 Епъл

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Някой си":

    Никой няма да ти съхранява видеата безплато. Е, някои ще кажат, че Гугъл го прави, обаче Гугъл има навика да спира услуги когато си поиска, така че си прави сметка безплатното ли искаш или сигурното.
  • 4  Апъл

    6 6 Отговор
    Ако направят телефон за 400 долара, работещ с най-съвършената операционна система iOS, то Хандроида не го чакат добри дни. Обаче Стивс Джобс никога нямаше да допусне падане на цените, защото това ще доведе и до спад на качеството. Който харесва Дачия да си купува Хандроид.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.