Last news in Fakti

25 Септември, 2020 13:20 3 462 7

Багажна кутия от AMG

  • mercedes-benz-
  • mercedes-amg-
  • багажна кутия-
  • багажник

AMG пуска в продажба багажна кутия, разработена специално за моделната гама на Mercedes-Benz. Полезният аксесоар ще се предлага в две разновидности, една от които за купета.

Багажна кутия от AMG

Инженерите на AMG са оптимизирали аеродинамиката на багажната кутия спрямо извивката на покрива. В задната част има дифузьор за по-добра обтекаемост и по-ниски нива на шума.

Багажна кутия от AMG

Кутията се закрепва към покрива с лесна за боравене система за бързо захващане. Вместимостта е 410 литра, а товароносимостта - 70 кг. От AMG обаче правят уговорката, че е задължително да се спазват спецификациите за всеки отделен модел.

Багажна кутия от AMG

Въпреки аеродинамичната си форма и емблемата багажната кутия налага ограничение на скоростта. Прагът от 130 км/ч може да се надхвърля само с някои "мерцедеси" и то за не повече от 5 секунди.

Багажна кутия от AMG

От AMG не съобщават цената на аксесоара. Тя ще стане известна през ноември, когато багажната кутия постъпи в дилърската мрежа на Mercedes-Benz.

Багажна кутия от AMG

Багажна кутия от AMG

Багажна кутия от AMG

Багажна кутия от AMG

Багажна кутия от AMG

Багажна кутия от AMG

Багажна кутия от AMG

Багажна кутия от AMG


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Това си е

    11 10 Отговор
    Джендър-аксесоар вероятно на цена 4000-5000 евро.

    Коментиран от #2

  • 2 Какво?

    15 2 Отговор

    До коментар #1 от "Това си е":

    Джендър-аксесоар? Това само някой джендър може да го напише! Ако не си чувал, да ти кажа че хората на запад пътуват с доста багаж и това е най-удобния начин! А за ски чувал ли си, чувал ли си че и те се пренасят в тези багажници? Леле колко задръстени хора може да има!

    Коментиран от #3

  • 3 Ало Леопарди

    7 3 Отговор

    До коментар #2 от "Какво?":

    и ние пушим цигари "Кент" и смучем бонбонки "Тик так"...били сме на "запад" но там който ползва допълнителен багажник обикновено е марка "Туле" а не конфекция струваща хиляди евро в която не може да побере и бельото си.

    Коментиран от #4

  • 4 Какво?

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "Ало Леопарди":

    Ами че то и АМГ тогава си е джендър - аксесоар, че можеш и без АМГ! Нъл тъй?

    Коментиран от #5

  • 5 Тъй тъй

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Какво?":

    Подобни абревиатури не лекуват сексуални смущения но ходи го обяснявай на снобите дето се чудят за какво да си похарчат парите.
  • 6 Hjjjhh

    1 0 Отговор
    Че жигулката със простия селскостопански си бръмчи със 120.
  • 7 Plameni

    2 0 Отговор
    При цена на оригинална багажна кутия от около1500лв,тая сигурно ще е най-малко на двоина цена