Last news in Fakti

15 Януари, 2013 11:26 2 614 0

Спортна стойка за смартфон

  • ces 2013-
  • miveu-
  • iphone

 

Фирмата Miveu представи на изложението CES 2013 интересен статив, предназначен за хора с активен начин на живот. Устройството е конструирано специално за iPhone, като идеята му е да го превърне в спортна камера. Може да се използва и от други смартфони със сходни характеристики.
Джаджата на Miveu прави образа от обектива широкоъгълен и разполага със специални гръдни презрамки за закрепване към човешкото тяло. Устройството има и приставка, чрез която може да бъде позиционирано на ръкохватката на велосипедно кормило.
Не се съобщава дали интересната спортна стойка защитава смартфона от удари, защото предвид предназначението и - такива са напълно възможни. Стойката ще започне да се произвежда серийно и ще бъде пусната по магазините през април тази година. Цената и е $80.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА