Last news in Fakti

9 Юли, 2021 17:46 3 096 1

Изтекоха характеристиките на следващите смартфони на Google

  • google-
  • pixel

Очаква се новите PIxel 6 и PIxel 6 Pro да бъдат показани през месец октомври тази година

Изтекоха характеристиките на следващите смартфони на Google - 1
Снимка: Shutterstock

Макар все още да не се знае точна дата за премиерата на следващото 6-то поколение смартфони Pixel, то вече знаем техните характеристики. Очаква се устройствата на Google да дебютират през месец октомври тази година, но все още не се знае точната дата.

Новите Pixel 6 и Pixel 6 Pro ще разполагат с нов дизайн, спрямо настоящите модели, като по-малката версия ще предлага 6.4-инчов екран, докато за Pro модела ще бъде запазен 6.71-инчов диагонал на дисплея.

Подобно на Apple, Google заменя XL означението с Pro такова, а по-големия модел ще бъде оборудван с по-добра камера с 48-мегапикселов сензор, по-голяма батерия, както и по-добра предна камера. Също така ще предлага и 512GB версия.

При стандартния Pixel 6 очакваме AMOLED дисплей, 8GB RAM памет, както и камери с резолюция от 50 мегапиксела за главния сензор, както и 12 мегапиксела за ултрашироката леща. Батерията ще е с големина от 4614мАч, а максималната памет за съхранение ще достига 256GB.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОКО

    7 0 Отговор
    Те много "течни" тези характеристики?