Last news in Fakti

13 Август, 2021 17:15 5 339 5

Открийте разликите: Supra от Lego срещу истинска Supra

  • toyota-
  • supra-
  • lego

Toyota си партнира с компанията за конструктори

Открийте разликите: Supra от Lego срещу истинска Supra - 1
Снимки: Lego

Toyota е поредният автомобилен производител, който си партнира с компанията за детски играчки Lego. Световноизвестната компания произвеждаща малки конструкторни блокчета, този път успя да направи пълноразмерна Toyota Supra, която от доста се приближава до оригинала.

Открийте разликите: Supra от Lego срещу истинска Supra

Поставена до истинската кола в идентичен жълт цвят, колата се различава само с по-грубите си форми, поради спецификата на малките кубчета от които е построена. Те са над 480 хиляди на брой, а единственото , което не е направено от тях е гумите, джантите, шофьорската седалка и емблемите.

Открийте разликите: Supra от Lego срещу истинска Supra

Модела дори разполага с работещи светлини и стопове, които отново са направени от конструктора Lego. Разбира се, колата не е в продажба, подобно на другите копия на автомобили, но може да закупите умален модел, който да сглобите и да не заемате по-голямата част от гаража си.

Открийте разликите: Supra от Lego срещу истинска Supra


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    9 5 Отговор
    Богата компания , като ЛЕГО си прави самореклама. Кое му е интересното на това. Има интелигентни програми , които създават парчетата на компютър и после само сглабяш. Не ме впечатлява тая глупост.
  • 2 2loop

    4 0 Отговор
    НещЪ
  • 3 Тома Неверни

    1 0 Отговор
    МоделЪТ разполага... Ъ-ъ-ъ... Нямате ли редактори, коректори?
  • 4 Ква е тая хонда

    1 3 Отговор
    Че тя от легото по добре изглежа , и сигурно по-малко, ще се чупи.
  • 5 Ей така

    0 0 Отговор
    480 000 парчета пластмаса ще задънят допълнително земята за едни безсмислици