Last news in Fakti

1 Септември, 2021 15:09 2 411 4

Новият часовник на Apple може да се забави поради проблеми с производството

  • apple-
  • apple watch-
  • iphone 13

Устройството най-вероятно няма да бъде представено с iPhone 13

Слуховете покрай новия Apple Watch се увеличиха значително в последно време и вече на практика знаем как ще изглежда новият смарт часовник на компанията от Купертино, както и неговите размери. По план устройството трябваше да бъде представено след по-малко от три седмици заедно с новия iPhone 13, но това може и да не се случи.

Според информация на Bloomberg и Nikkei, Apple Watch 7 може да бъде забавен и да бъде представен на отделно събитие по-късно тази година или през ранната 2022 година. Забавянето е предизвикано от проблеми с производството, породени от новия дизайн на часовника.

Както и по-рано ви информирахме, Apple Watch 7 ще се лиши от закръглените форми в четирите си страни и ще разчита на по-плоски такива, подобни на тези при iPhone 12. Все още от Apple не са потвърдили информацията, но не е изключено това да не стане ясно до самото събитие в средата на септември.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пфффф

    3 4 Отговор
    Кой ги носи тези грозни часовници. Напълно безполезни. Имам си всичко на телефона.
  • 2 предполагам

    2 2 Отговор
    Понякога ти се иска да зарежеш телефона и да излезнеш само с часовник и слушалки. Но това е за богати.

    Коментиран от #3

  • 3 Ти да видиш

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "предполагам":

    А как ще се обаждаш?

    Коментиран от #4

  • 4 може

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "Ти да видиш":

    Слушалките имат микрофон.