Last news in Fakti

1 Септември, 2021 18:32 4 304 8

Huawei се похвали с над 70 милиона инсталации на новата си операционна система

  • huawei-
  • harmony os

Harmony OS 2 се радва на огромен интерес между потребителите на смартфони

Huawei се похвали с над 70 милиона инсталации на новата си операционна система - 1

След като през 2019 година от Huawei бяха принудени да се откажат от услугите на Google, включително и магазинът за приложения Google Play Store, както и редица други приложения, китайската компания реши да представи своя операционна система, която към момента е достъпна само на устройства от марката.

Операционната система Harmony OS, която по план трябваше да се използва за други електронни устройства бързо влезе в употреба през 2019 година, а наскоро дори получи и официален ъпдейт и нова втора версия.

От Huawei побързаха да се похвалят с добрите резултати, които са постигнали и в рамките на сравнително кратко време. През последните три месеца над 70 милиона потребители са обновили операционната си система до Harmony OS2, а обновените устройства трябва да достигнат 100 милиона до края на годината.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голям праз

    6 12 Отговор
    Все тая, рендерира всичко с Хромиум. Както и да го кръстят отзад стои фирмица Гугъл с шитавия си уеб интерфейс.
  • 2 Рашавия

    8 8 Отговор
    Много малко при 1,6 милиарда китайци.

    Коментиран от #3

  • 3 гост

    11 12 Отговор

    До коментар #2 от "Рашавия":

    То даже не казват тия потребители на смартфони ли са я свалили , на таблети ли или някакви други джундурии !!! То само служителите на хуйвей и семействата им като я свалят на по 5-6 устройства и ето ти 70 милиона , с трици маймуни ще хващат !
  • 4 Andy

    14 8 Отговор
    Най доброто!
  • 5 Какво да ви кажа

    6 3 Отговор
    Браво на тях но винаги съм бил фин на Xiomi и искам да кажа че тази марка се появи преди 6-7 години а сега е номер едно не само във средния клас по продажби а към днешна дата и във високия клас.
    Mi 11 ultra и по ефтиния 700€ mi mix 4. Сега идвали със 4 нови модела от високия клас

    Коментиран от #6

  • 6 Сатана

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Какво да ви кажа":

    Абе,аз за последните 2 години купих от тях 2 Mi8pro,2 Readmi9 за подаръци и 1 Poco X3.Ефтиния.Сега съм си наумил ,(че и народа е луднал )да заменя кабелния ИН с 5G рутер и като гледам ще е Huawei CPE Pro2.Малко скъпички идват но кеф жена няма.
  • 7 пппф

    4 1 Отговор
    Това си ребрандиран Андроид,както и да го кръщават
  • 8 Африканец

    0 0 Отговор
    Пренаписали са андроида. Няма кво друго да направят. Няма ли гугъл катри - не ми трябва. Да си я държат