Last news in Fakti

3 Септември, 2021 15:23 5 364 6

Евтините смартфони на Samsung получават камери от по-висок клас

  • samsung-
  • a22-
  • оптична стабилизация-
  • камери

Дори и бюджетните устройства на корейската марка ще получат оптична стабилизация на лещите

Евтините смартфони на Samsung получават камери от по-висок клас - 1
Снимка: Samsung

Смартфоните от по-нисък клас на Samsung ще се възползват от част от екстрите, които до момента бяха налични единствено при по-скъпите устройства на марката. Според различни слухове, всички устройства от A серията на Samsung ще получат подобрения в камерите, считано от следващата година.

Главната новост, която ще засегне, както статичните снимки, така и видеата е добавянето на оптична стабилизация при главната леща на гърба на смартфоните. За разлика от стабилизацията, която се използва към момента и разчита на софтуер, който да обработва кадрите, новата оптична стабилизация разчита на електромотори, които местят сензора, за да предотвратят неволно размазване.

Наскоро от Samsung представиха Galaxy A22, който също може да се похвали с новата функция, като тя е приложена при главния сензор с резолюция от 48MP.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ало

    12 2 Отговор
    Колко са ефтини?
  • 2 Гост3

    9 3 Отговор
    То А22 е много евтин.нямам думи,за повечето българи и Нокия с фенерче е скъпа!
  • 3 За тези пари

    15 4 Отговор
    От Xiaomi, Realme...взимаш повече за цената.
  • 4 Gero

    19 4 Отговор
    По- висок клас .. колко ще е висок този клас ?
    Xiaomi и Huawei ви отрепаха и започнахте с фалшивата реклама.
    Сребролюбци .. мошеници !

    Коментиран от #5

  • 5 факт

    4 5 Отговор

    До коментар #4 от "Gero":

    За разлика от боклуците на Xiaomi ,телефоните на Самсунг нямат такова ОГРОМНО вредно излъчване ! Поразрови се в интернет малко да видиш за какво става дума - ще ти настръхне косата ! Благодаря НО аз няма да си играя със здравето си заради няколко лева разлика !
  • 6 TVU

    1 1 Отговор
    Статията е за Самсунг, а повечето коментари са от някакви хорица, които са си купили Сайоми за 199лв... защо не си ги хвалите тези пръчки там, където пишат за тях?! Хуавей правеха качествена техника, но при Сайоми не е така.