18 Октомври, 2021 19:42 3 874 5

One Plus показа смарт часовник за фенове на Хари Потър

  • oneplus-
  • смарт часовник

Устройството е направен по повод 20-тата годишнина на филма

One Plus показа смарт часовник за фенове на Хари Потър - 1

One Plus показа смарт часовник за фенове на Хари Потър по повод 20-тата годишнина от представянето на първия филм от поредицата. Часовникът бе представен по-рано днес в Индия и ще бъде наличен в ограничена серия.

One Plus показа смарт часовник за фенове на Хари Потър

Часовникът е идентичен със стандартния OnePlus Watch, което означава, че пристига с кръгъл 1.39-инчов AMLOED дисплей и батерия достатъчна за двуседмично ползване. Разликите в операционната система са главно дизайнерски с теми и икони свързани с поредицата Хари Потър.

One Plus показа смарт часовник за фенове на Хари Потър

Заедно с тях часовникът пристига и в специален бронзов цвят, както и каишка от веган кожа с логото на Хогуортс. Кутията на часовника също е тематична и се отваря по специален начин.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 rusnak

    3 0 Отговор
    Що не е нещо Транпотър?
  • 2 Хари

    4 0 Отговор
    Транспотър
  • 3 Механик

    2 2 Отговор
    Бил за феновете на хари путар...
    Това казва всичко за евентуалният притежател на тоя, всичко друго но не и часовник.
    Шилето трябва да бъде доено и стригано по всякакъв начин. А както е известно, шилето позволява да го доят по ВСЯКАКЪВ начин.
  • 4 Анонимен

    1 0 Отговор
    Oneplus са много добри във телефоните и от 7pro i 7T pro do 9pro последния са много добър избор. Видях че имат и някъкъв модел висок клас смарт часобник не говоря за този на Хари Путер

    Коментиран от #5

  • 5 джими

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Анонимен":

    за разлика от телефоните (ползвам ги откакто са излезли и нямам забележки) останалите им продукти незнайно защо не струват, въпреки шума, който вдигат около тях. Часовника е всичко друго но не и смарт, а слушалките им, въпреки здравината, са на доста посредствено ниво.