Last news in Fakti

5 Януари, 2022 18:33 2 903 9

Новият телевизор на LG е с диагонал от 97 инча

  • lg-
  • телевизор-
  • g2

Най-малкият модел от серията се предлага в размер от 42 инча

Новият телевизор на LG е с диагонал от 97 инча - 1

LG представи новите телевизори от G2 серията си с OLED технология, между които впечатление прави добавянето на два нови размера, съответно върховия 97-инчов модел и най-малкият 42-инчов.

Новите модели предлагат 4K резолюция и OLED панел с подобрени качества, както и с ново охлаждане, което да отвежда топлината и да осигурява по-добра осветеност на картината. Според LG, това е най-яркият телевизор на компанията до момента.

Подобрен е и процесорът, който също помага за по-добра картина и постигането на по-добър звук. Както споменахме са добавени два нови размера от 97 и 42 инча към вече наличните 83, 77, 65 и 55-инчови версии.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сатана

    2 14 Отговор
    Става въпрос за новите EVO панели на ЛГ с яркост до 1000 —1500 нита но ще му е необходим охладител че ще топли като печка .ЛГ по никакъв начин не може да се Мери със Sony Bravia QD OLED A95K макар и по—малък размер на панела.
  • 2 Не става боклук

    3 8 Отговор
    TV Samsung Neo QLED 85" QE85QN900A 8K UHD е по добър ,само за 10 999 €
  • 3 алеле

    13 3 Отговор
    И двамата говорите абсолютни глупости. Освен това панела на "SONY" е LG. Относно SAMSUNGа тук става дума за OLED панел а не за QLED. Това са различни вселени. Едното е най-върховната технология с най-качественото изображение, а другото е жалък опит на SAMSUNG с посредствена технология да сглобят нещо което да им носи печалба. Със сигурност е много далеч от OLED.
  • 4 Справедливост

    6 0 Отговор
    А мишките в България се спотайват, какво ни пречеше ние да правим такива хубост.
    Аааа, забравих че сме орел, рак и щука.
    Нормално, като е зле материала, как беше 80% ... дебили, колко си е прав човека, тоя народ е народ от изменници, родоотстъпници, лъжепатриоти.....ееех, дядо Вазов, защо пак еничари ни управляват...
  • 5 О Бледолики

    2 1 Отговор
    OLED е технология която LG владеят най добре(като AMOLED при Samsung). 4k за 98 инча ТВ обаче е малко! Самсунг и Сони бачкат усилено по 8к.
  • 6 Меломан

    6 1 Отговор
    Търговски трикове да зарибяват и да вземат парите на хората. Някой виждал ли е разликата между 4к и 8к. Човешкото око не прави разлика. Гледам едно и също нещо с двата формата на един и същ телевизор и разлика няма никаква. Да не говорим, че почти всичко е на фул хд и дори няма смисъл от 4к. Ако не ми вярвате си пуснете нещо в трите формата и ще се уверите сами. Ако искате качество и голям екран на ниска цена си вземете хубав проектор. Там е истината. Гледам на 120 инча екран и телевизор никога повече няма да си купя. Инвестирах малко пари в 9.2 музикална система с качествени тонколони и купона е на макс. Звук и картина един път! По-добро и от кино! Не мога да се отърва от приятели. Все някой нов филм да гледаме или пък футболен мач. А 3Д филм да гледаш е жестоко.

    Коментиран от #7, #8

  • 7 qwerty

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Меломан":

    аз пък бръмча през телефона. 95” за тв просто трябва да де гледа в стая поне 50кв.м
  • 8 юьзфцгжц ж

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "Меломан":

    8k има смисъл защото се увеличава с времето големината на екраните по магазините. Дали има разлика ако гледаш HD на 21 инча и на 50 инча? Друг е въпроса че ние няма къде да гледаме такова качество като 8к. За Япония, Ю. Корея и други технологично развити държави има смисъл но за нас и Full HD стига. Аз лично също съм набелязал един късофокусен проектор на Самсунг но ще трябва доста да поработя за да си го взема. Поне ще мога да гледам филми на голям екран че 50 инча са ми страшно малко за помещението. Фен съм на LG, но на Самсунг новия проектор струва двойно по-малко и ще си го взема.

    Коментиран от #9

  • 9 47007

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "юьзфцгжц ж":

    Приятелю 1080п не стигат от 4-5 години. Време е за 2169п(4к).