Last news in Fakti

18 Януари, 2022 18:22 7 918 9

Официални снимки на Samsung Galaxy S22 Ultra

  • samsung-
  • galaxy-
  • galaxy s22-
  • s22 ultra

Станаха ясни и характеристиките на смартфона

Въпреки, че все още не сме сигурни дали Samsung Galaxy S22 ще носи означението Ultra или Note, то вече знаем със сигурност как точно ще изглежда той. Това се случва благодарение на официални снимки, които бяха публикувани от Ишан Агарвал в неговия Twitter профил.

Заедно с кадрите на смартфона в различни цветове можем да видим още и официалните характеристики на върховата версия на Galaxy S22. Според тях той ще е с 6.8-инчов 120Hz AMOLED дисплей и общо пет камери.

Официални снимки на Samsung Galaxy S22 Ultra

Основният сензор е с резолюция от 108MP, ултрашироката оптика разчита на 12MP сензор, а два 10MP сензора се грижат за телефото камерите. В предната част е разположена и последната 40MP камера.

Батерията е с капацитет от 5000мАч и поддържа 45W жично зареждане и 15W безжично зареждане. По отношение на размерите, най-големият модел ще е с височина от 163.3мм, ширина 77.9мм и дебелина от 8.9мм. Теглото на устройството е 228 грама.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Apple fan

    6 18 Отговор
    Не ми харесва на мен, грозотия голяма е. Даже и цветово е отврат. Черно, бяло...ръжда и грозно зелено. Не очаквайте нищо ново от тия под капака. Нито снимането на видео ще е по-добро, нито снимките - нищо. Просто още по-грозен дизайн от предходната лопата. И изнемощелия им процесор ще ви пробутат пак.

    Коментиран от #2, #4, #5, #6

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Дамм

    8 12 Отговор
    Поредният бъгав самсунг за торба пари.

    Коментиран от #7

  • 4 Някой с по добър телефон

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Apple fan":

    Гледай си твоята тарамбука и не се занимавай.
  • 5 Гнили ябълки

    10 1 Отговор

    До коментар #1 от "Apple fan":

    По грозен и нефункционален телефон от огизките няма. Не лагвал и вървял "мазно". Така е защото 90% от функциите в Андроида ги няма в гнилата IOS. Всъщност пускат по нещо всяка година и го обявяват за иновация, а китайските телефони за по 250 лв имат въпросните функции от поне 5 години.
    Не напразно обратния чичко/леля Кук с меките китки води голямото стадо. Простотията ходи по хората, не в гората.
  • 6 Истина е

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Apple fan":

    А Apple какво направиха? Най -добре е да си купиш един телефон със фенерче ,да си гледаш пътя към тоалетна която е в края на двора ти .
  • 7 Истина е

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Дамм":

    Като тебе . Стой си на село и мечтай.
  • 8 Азиатеца

    1 0 Отговор
    Ябълковия фен май не знай откъде идват технологиите и кой прави процесорите.
  • 9 Иван Иванов

    0 0 Отговор
    Абе то хубаво, ама ще е над 3 000 лв 😉