Last news in Fakti

25 Февруари, 2022 18:26 7 773 5

Bugatti показа часовник със син сапфир на стойност над 1 милион евро

  • bugatti-
  • chiron-
  • часовник-
  • аксесоар

Дизайнът на аксесоара е вдъхновен от Chiron

Bugatti показа часовник със син сапфир на стойност над 1 милион евро - 1

Освен скъпи коли, Bugatti за пореден път доказа, че може да прави и също толкова скъпи аксесоари. Последният продукт, който френската компания добави към лайфстайл линията си е пищен часовник, направен в колаборация с компанията Jacob & Co и вдъхновен от вече разпродадения Chiron.

Bugatti показа часовник със син сапфир на стойност над 1 милион евро

За направата на часовника е използван син сапфир, който е обгърнал корпуса на часовника, а под стрелките е направена умалена реплика на 8.0-литровия W16 на Bugatti. Специалистите дори са се постарали да направят и движещи се бутала и подвижни перки на турбините.

Bugatti показа часовник със син сапфир на стойност над 1 милион евро

В задната част се вижда и механизмът, сглобен от 578 ръчно направени компоненти. Също така се вижда и голяма част от бижутата, използвани за направата на часовника. Можем да открием още акценти от 18-каратово розово злато, както и гумена каишка. Цената на това произведение на изкуството е 1.5 милиона долара или 1.33 милиона евро.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ваксиниран3002

    20 5 Отговор
    Аха, колкото по-грозно, толкова по-скъпо. Типично за самозабравилите се трендове.
  • 2 Бисер

    13 3 Отговор
    Като от лъки бой ми иде,ама от тия от 5 лв
  • 3 123

    4 0 Отговор
    Хахаха, „Можем да открием още акценти от 18-каратово розово злато, както и гумена каишка.“ Само заради гумената каишка си струва сумата от 1.5 милиона долара, както и за акцентите от злато, каквото и да означава това. Синия сапфир съвсем „случайно“ е забравено да се каже, че е изкуствено създаден лабораторно, т.е. е твърдо оцветено стъкло и нищо повече излят в определена форма.
  • 4 Жоро

    5 0 Отговор
    Ама че пошло,в,едното левче са по стойности.
  • 5 Ядеитн

    3 4 Отговор
    Кеф цена нема. Па раята нека са кине от злъч.