Last news in Fakti

19 Март, 2022 11:32 4 955 17

Потребители от цял свят изпитват проблеми с Google

  • google-
  • проблем-
  • gmail-
  • google maps-
  • google chrome

Срив в системата предизвика невъзможност за достъп до някои платформи

Потребители от цял свят изпитват проблеми с Google - 1

Google изпита сериозни затруднения тази нощ, след като потребители от цял свят се оплакаха с проблем за достъп до някои от услугите на компанията. Първите сигнали са започнали към 18ч вчера и продължават цяла нощ показват различни портали за следене на проблеми в сайтовете.

Потребителите се оплакват както от проблеми със самия сайт google.com, така и за проблеми свързани с търсачката Google Search, електронната поща Gmail, картите Google Maps и дори браузъра Google Chrome.

Потребители от цял свят изпитват проблеми с Google

Изглежда проблемът, обаче, не засяга всички, тъй като много хора не са усетили никакви забавяния или сривове в платформите собственост на технологичния гигант. От Google съобщиха за проблем с Google Maps и заявиха, че работят над неговото отстраняване.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НайВероятно

    28 4 Отговор
    Най-вероятно Путин е виновен и ако се дарят пари на Украйна и Гугъл ще тръгне...
  • 2 Ужас

    18 2 Отговор
    Вероятно става вьпрос за шпионаш от цру - още сноудан раскри гугьл фейсбук и скайп
  • 3 азСера

    5 13 Отговор
    Андроидски проблеми. Въобще не ме интересуват "платформите" на гугъл.

    Коментиран от #7

  • 4 азСера

    3 10 Отговор
    Андроидски проблеми, въобще не ме интересуват проблемите на Гугъл. Да се оправят русофолите.
  • 5 Google e навсякъде

    10 2 Отговор
    Ако знаеше колко неща на Google изполваш, щеше да ти запука. Погледни си началния екран (ако телефона ти има такъв) там със сигурност има прикожение на Google (но ти вероятно не знаеш).

    Коментиран от #6

  • 6 азСера

    1 4 Отговор

    До коментар #5 от "Google e навсякъде":

    Така ли, кое приложение на началния экран, че не се сещам, ще ми дадеш ли пример?

    Коментиран от #8

  • 7 SCH💿Nino Brown

    4 8 Отговор

    До коментар #3 от "азСера":

    Изобщо нямаме проблем и със андроида и на лаптопа и на теблета никой от семейството няма оплаквания.Освен новината ако не важи за територията на Русия и българските русофили в България нещо може да им дава на късо 😉.Ама един ник имаш 🤣😆🙃
  • 8 Google e навсякъде

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "азСера":

    Youtube, Safari е базиран на chronium (разработка на Google), търсачката Google или мобе би ползваш търсачката на епъл, като видях и maps на iphone видях две разлики: гласът е мъжки и, че има много по малко опции от google maps. Останалия интерфейс в apple maps е идентичен с Google maps. А коли на Google всеки е виждал на живо, а колите на епъл може да ги видиш само в някой сайт!

    Коментиран от #9, #10, #12

  • 9 Жлъч

    4 1 Отговор

    До коментар #8 от "Google e навсякъде":

    DarkSky (времето), siri, shazam и т.н. все откупени приложения. От гугъл печеля всеки месец, използвам услугите им добре са за бизнеса ми, а ти? Apple ви пускат само платени такива (тв, музикка игрички) и никога няма да са компания истински загрижена за вас. Всичко е една измама за това което се представят. Гугъл не крият, че се ползват данни ама в 21 век ... века на информационните технологии мислиш ли, че има някой който не го прави? Не! Има само такива, които лъжат, че зачитат личните данни и Apple са едни от тях. Всеки , който познавам с iphone ползва ютюб ( също откупен от гугъл) и търсачката им. Тия дето ползват duckduck go го ползват за кратко щото просто не е това което НИ се иска. Тъй , че на твоите богове е въпрос на време да им излезат кирливите ризи. За много от нас са ни ясни отдавна какви са.

    Коментиран от #11

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 азСера

    0 5 Отговор

    До коментар #9 от "Жлъч":

    Не използвам въпросните приложения. Dark Sky? Глупости, вграденото Weather е много добро.
    Естествено, че ще плащам за TV, музички. Ти, като типичен русофил (съветофил), сигурно от Замундата си сваляш? По Апъл ТВ има такива яки неща, че ще ти падне шапката. Например сериалът Техеран, за агенти на Мосад в Иран е най-хубавият сериал, който някога съм гледал. Апъл Music е толкова удобна, всичко има, евтино ми е, сигурно ми е, на всяко устройство мога да продължа, до където съм стигнал. Нещата са много интегрирални, последавтелни, пипнато. Това е за ценители. Ако си падаш по "сделано" няма как да го разбереш.

    Естествено, че ще дам 2лв за 50GB в iCloud на месец. Нали целият ми телефон е там, от - до.

    За щастие Youtube и Google Search не са част от андроидската система и не ползвам акаунти за тях. Дотогава ще са единствените услуги на Гугъл, които ползвам. И в Youtube няма нищо гугълско, както казах, купиха го и го оставиха. Единственото гугълско нещо, направено от тях самите и което е хубаво, засега, е търсачката, но и тя няма нищо общо с андроидската ви система. Оправяйте се андроидажии и само "сделано в сесесере" за вас.

    Коментиран от #13

  • 12 азСера (фронтенд)

    0 5 Отговор

    До коментар #8 от "Google e навсякъде":

    Сафари не работи с Хромиум, приятелю. Всъщност Хром от създаването си от 2008 до 2013 ползваше УебКит, енджин, спонсориран и развиван от Апъл. Сафари работи с УебКит. После Гугъл си направиха клонинг на УебКит (Блинк) и си го развиват самостоятелно. Затова в началото Хром и Сафари имаха еднакви бъгове.

    Та, по-правилно е да кажеш, че Хром се роди от Сафари :)
  • 13 Жлъч

    4 1 Отговор

    До коментар #11 от "азСера":

    Еми именно де, darksky е откупено приложение от Apple просто му шибнаха тяхното си име и икона :) и така си мислите, че всичко е тяхно. Като ви казвам, че ви пързалят а вие ги мислите за по-по-най ..не ми вярвате. Виждам отстрани мисленето ви за тях и колко лесно ви зажлуждават. Вервайте им

    Коментиран от #14

  • 14 Добре добре

    0 4 Отговор

    До коментар #13 от "Жлъч":

    Викаш, Гугъл развиват собствени приложения, собствен дизайн, собствени идеи? Не става смешен, при Гугъл всичко е сделано с теслата, а вие им се радвате, защото не било красиво като на Апъл. То освен красиво е и функционално, удобно, бързо, лесно, приятно. С хубавото лесно се свиква, затова 90% от хората, които минат на iOS не се връщат.

    Коментиран от #15

  • 15 Жлъч

    5 1 Отговор

    До коментар #14 от "Добре добре":

    За мен е красиво, удобно и функционално и не ми е ограничено както при ios. Всеки има своите предпочитания и вкус а аз не обичам друг да решава вместо мен как трябва да си подреждам иконите например. Опитвайки се да унифицират всичко всъщност с това ви казват някои неща. Да нямате индивидуалност, вие сте просто зомбита за тях. И напротив 90% опиталите ios рано или късно се връщат на андроид. Трудно е ограничената емулация на ос да засенчи свободата на собствения избор. Чистият андроид и на мен не ми харесва да подчертая, но виж one ui и miui са доста приятни. Best of both words

    Коментиран от #16

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.