Last news in Fakti

5 Май, 2022 17:03 1 949 2

Porsche превърна Taycan в подвижна палатка

  • porsche-
  • taycan-
  • cross turismo-
  • палатка

Германската компания представи аксесоари за тавана на Cross Turismo

Porsche превърна Taycan в подвижна палатка  - 1

След като през изминалата седмица Porsche постави рекорд с Taycan Cross Turismo, сега германската компания представи интересен аксесоар за електрическото комби, който на практика превръща колата в кемпер. Новият аксесоар е компактна сгъваема палатка, която се поставя на тавана на Taycan Cross Turismo и може да се разгъне в рамките на няколко минути.

Porsche превърна Taycan в подвижна палатка

Цената на палатката е 2490 евро и може да бъде поръчана от представителството на марката, като в момента тече и ексклузивна оферта, която включва тридневно организирано пътуване на което да може да се насладите на палатката с други собственици на коли от марката.

Porsche превърна Taycan в подвижна палатка

Всяка група се сформира от максимум осем човека, а датите за пътуването могат да бъдат открити на сайта на Porsche. Припомняме, че най-мощното Porsche Taycan Turbo S Cross Turismo генерира 761 конски сили и ускорява до 100км/ч в рамките на 2.8 секунди, макар палатката вероятно да влошава това време с няколко стотни.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пич

    1 0 Отговор
    Това късо съединение , може и за палатка да става , но за Порше - не !
  • 2 ЯКО ЛЪЖАТ МИСИРКИТЕ ИЛИ НЕМАТ СИВО В-ВО

    2 0 Отговор
    ПО-ГОЛЯМА МИСИРЧА ГЛУПОСТ НЕ БЕХ ЧЕЛ!!!! ЩЕ ИМАМ КОЛА ЗА 300 000 ЛВ И ЩЕ СПЯ НА ПАЛАТКА НА ПОКРИВА И!!!! ЕЙ МИСИРКИ СЪВСЕМ ИЗТРЕЩЯХТЕ С ВАЩА БЕЗМОЗЪЧНОСТ!