10 Май, 2022 18:32 2 971 3

DJI представи компактен дрон с професионални характеристики (ВИДЕО)

  • дрон-
  • dji-
  • dji mini

Mini 3 Pro е тук със сензори за избягване на обекти и голям сензор на камерата

DJI представи компактен дрон с професионални характеристики (ВИДЕО) - 1

DJI представи нов дрон от серията мини, който получи Pro означение. Новият Mini 3 Pro е компактен по размери квадракоптер, който комбинира последните технологии на компанията в устройство с тегло от само 249 грама. Освен, че помага при пренос, по-малките размери на дрона не изискват регистрация в някои страни.

DJI представи компактен дрон с професионални характеристики (ВИДЕО)

Летателното устройство разполага с нов 1/1.3-инчов сензор с бленда от f1.7, която помага при ниска осветеност. Резолюцията на камерата е 48 мегапиксела с 24мм оптика. Камерата може да се завърта и вертикално за превърналите се в модерни напоследък кратки видеа в TikTok и другите подобни платформи.

DJI представи компактен дрон с професионални характеристики (ВИДЕО)

По отношение на видеото, дронът може да снима в 4К резолюция с до 60 кадъра в секунда или пък 4K HDR видео с до 30 кадъра в секунда. За разлика от видеото при Air 2S, където видеото е 10-битово, тук е 8-битово. Друга новост е системата за избягване на препятствия, която вече работи във всички посоки и позволява автономно летене в различни режими. ПО отношение на летателното време, тук то достига до 34 минути със стандартна батерия или до 47 минути с батерията, част от допълнителния Fly More Combo пакет. Цената на дрона е 730 евро, а в комплект с дистанционно с екран може да достигне до 999 евро.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жоро

    7 2 Отговор
    Ще си продам стария Мини2 за да взема тоя. Много добре може да се боядисват тъпи чуждопоклонически паметници. Питайте Митрофанова.
  • 2 Генадий

    3 1 Отговор
    Става ли за взривяване на МОЧА?
  • 3 Тотьо

    0 2 Отговор
    Държи ли на 4 нули вземам го!