Last news in Fakti

15 Юни, 2022 14:08 3 330 4

Ето колко ще струва платеният Telegram

  • telegram-
  • telegram premium-
  • приложение

Появиха се информации за цената на Premium пакета

Ето колко ще струва платеният Telegram - 1

Преди няколко дни ви разказахме за най-новия ъпдейт на Telegram, който ще донесе платени функции на популярната платформа за чат. Сега в интернет пространството се появиха данни за това колко точно ще струва Premium версията на приложението, споделени от изданието Telegram Info. За сега тази информация не е крайна и е възможно цената да варира при излизане на стабилна версия на платформата.

Според данните, платената версия ще струва 3.99 долара или около 3.82 евро според сегашния курс на долара. Първоначалните данни сочеха, че абонаментната услуга ще струва 4.99 долара, но сега в интернет пространството се появиха слухове за това, че тя ще е по-ниска.

Припомняме, че платената версия на приложението няма да „ореже“ досегашните функции на безплатната версия, но ще добави нови, които да подобрят преживяването на потребителите. Такива например ще бъдат допълнителни стикери, по-големи файлове и други.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дарк фючър

    7 4 Отговор
    Следенето, ще си остане същото, че и по-добро!
  • 2 АЛФ

    5 18 Отговор
    Клетите русофилчета нямат пари за такива изгъзици. Те са социално слаби и озлобени.
  • 3 Aлфа Bълкът

    4 2 Отговор
    Инсталирайте си Пегас на телефона сега! Вече може и да си платите за услугата!
  • 4 Фейкси

    3 0 Отговор
    Телеграм е повече от идеален и сега.