20 Юни, 2022 16:49 1 317 0

Renault и Amazon обединяват сили

  • renault-
  • megane-
  • e-tech-
  • amazon-
  • amazon music

Музикалната платформа ще бъде достъпна във френските автомобили

Renault и Amazon обединяват сили - 1

Renault и Amazon обединиха сили в нов проект, който ще даде възможност на собствениците на автомобили от последното поколение на френската компания да се докоснат до услугите на Amazon Music. Всички модели на марката оборудвани с последното поколение на системата OpenR Link ще получат безплатен достъп до музикалната платформа за шест месеца.

Renault и Amazon обединяват сили

От офертата ще могат да се възползват всички автомобили във Великобритания, Германия, Испания, Италия и Франция. След изтичането на пробния период от 6 месеца, собствениците ще трябва да заплатят около 10 евро на месец, за да продължат да използват услугата,

Ще припомним, че последната версия на инфотеймънт системата на Renault комбинира два 12.3-инчови дисплея и поддържа услугите на Google чрез операционната система Android Automotive.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА