Last news in Fakti

20 Юни, 2022 17:16 6 693 12

Telegram вече е платен, ето колко струва

  • telegram-
  • telegram premium

Платформата официално разпространи своята Premium услуга

Telegram вече е платен, ето колко струва - 1

От днес Telegram официално пусна платената версия на приложението си под наименованието Telegram Premium. Услугата е достъпна в целия свят и може да бъде използвана срещу месечна такса от 5.49 евро. Всички потребители, които искат да се възползват от тази новост могат да го направят като инсталират последната версия на приложението Telegram – 8.8 и активират Premium опцията от настройки.

От Telegram казват, че новата платена версия подпомага поддръжката на безплатното приложение, като също така добавя нови функции за потребителите, които са избрали да си плащат. Това включва различни услуги и ъпгрейди над стандартната версия които може да видите изредени по-надолу. Освен това, Telegram се похвали и с над 700 милиона потребители от целия свят.

Telegram вече е платен, ето колко струва

Premium версията премахва рекламите в приложението, позволява качването на файлове до 4GB, осигурява по-бързи изтегляния и също така позволява следването на до 1000 канала, създаването на 20 папки с до 200 чата и запазването на до 10 чата и любими стикери. Освен това потребителите ще могат да пишат по-дълги описания, да се възползват от повече стикери и реакции, както и GIF-ове.Анимирани снимки, организиране на чатовете, премиум значки и икони за приложението също са част от платената версия.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Матрософ

    8 29 Отговор
    Трябва да не си в ред да ползваш безплатна руска платформа,
    за платена определено си луд. Явно на руснаците ще им се наложи.

    Коментиран от #3, #7

  • 2 Элиста

    23 4 Отговор
    Скъпичко бре. Иначе е добро приложение. Май повече ми харесва от вайбъра.
  • 3 Телеграма

    5 26 Отговор

    До коментар #1 от "Матрософ":

    Хаха поредната руска тъпотия

    Коментиран от #4

  • 4 И да е без пара пак

    4 20 Отговор

    До коментар #3 от "Телеграма":

    Не си струва хахаха
  • 5 Наталия Кобилкина

    3 21 Отговор
    Само с това приложение можете да получите от умрел телеграма.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Иван

    17 1 Отговор

    До коментар #1 от "Матрософ":

    И кое е руското на платформата освен създателят ѝ, който напусна Русия преди доста време?
  • 8 Хаха

    17 1 Отговор
    Засега това се очертава като една от платформите, по които могат да се водят разговори без да се опасявам, че службите ще те послушват, понеже сървърите са в Русия... Не знам дали сте наясно, но това е предпочитаното приложение за комуникация на държавни служители, министерства. Сетете се защо

    Коментиран от #9, #11

  • 9 Сссссс

    5 10 Отговор

    До коментар #8 от "Хаха":

    Ти явно си нямаш грам понятие за нещата в тази сфера.Телеграм е напълно проследим и приложението въобще няма сигурността за която си въобразяваш.Отделно за "криптираното" си съдържание Телеграм използва МТпрото 2.0 протокол което е с една идея по-добър вариант от едно,но все пак платформата не гарантира изцяло сигурност.Освен това Телеграм ти събира цялата информация,което автоматично прави и самото приложение рисково.Единственото сигурно приложение ,което е абсолютно невъзможно да бъде проследено е Сигнал.Въпросния Телеграм въобще не е сигурен.Вече има и доста СРС-та от него по дела.
  • 10 Хохо секса

    6 3 Отговор
    Откакто измислиха интернета,
    нищо скрито няма...
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Марко Поло

    2 2 Отговор
    Всичко що е руско е ужасно каму ли платено