30 Юни, 2022 10:16 3 291 1

Знаете ли колко време отнема позлатяването на решетката на Bugatti?

  • bugatti-
  • chrion-
  • chrion lebe-
  • позлатяване-
  • решетка-
  • производство

Френската компания сподели интересен факт за Bugatti Chiron L’Ébé

Знаете ли колко време отнема позлатяването на решетката на Bugatti? - 1

През изминалата седмица Bugatti обяви новината, че последните три произведени Chiron-а за Европа ще са още по-специални и ще носят името на най-голямата дъщеря на Еторе Бугати – Лебе. Специалните Bugatti Chiron L’Ébé се отличават с купе от син карбон и златисти акценти в екстериора. Както знаем, френската компания изпипва всичко до последния детайл и за да докажат това, от там решиха да споделят малко повече информация от процеса на производство на специалните автомобили.

Знаете ли колко време отнема позлатяването на решетката на Bugatti?

От компанията споделят, че най-трудният за направа елемент е позлатената рамка на решетката в предната част. Тя е с дължина от 44 см и ширина от 40 см, но именно там е едно от местата, където златното покритие е най-видимо. За основа от Bugatti използват никел, поради анти корозионните му свойства, а след това експерти полагат изключително тънко покритие, от три до четири микрометра, злато, което след това се полира. Почти целият процес се прави на ръка и от Bugatti споделят, че това отнема над 10 часа.

Знаете ли колко време отнема позлатяването на решетката на Bugatti?

„Нашите клиенти искат необикновеното. Следователно винаги обмисляме какво добре се вписва в качествения етос на марката и как можем да го приложим. Със златната рамка на решетката и другите златни елементи на автомобила можем да предложим на нашите клиенти нещо, което могат да получат само в тази форма от Bugatti., заяви директорът на продажбите – Хендрик Малиновски.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Разбира се че знам за колко време

    6 1 Отговор
    Та нали решетките на последните ми три Бугатита бяха позлатени.

    Само не разбрах какво толкова ексклузивно имаше в новината, че решетката се позлатява за един работен ден? Поне да бяхте казали колко десетки хиляди струва тази екстра.