4 Юли, 2022 17:48 7 356 14

Xiaomi представи флагмана си с оптика от Leica

  • xiaomi-
  • 12s ultra-
  • смартфон-
  • android

Смартфонът 12S Ultra започва на цени от 860 евро

Xiaomi представи флагмана си с оптика от Leica - 1

Xiaomi представи своя върхов смартфон, носещ означението 12S Ultra. Устройството наследява Mi 11 Ultra и следва новата политика за моделите на марката, която изключва означението Mi от тях. Една от най-големите новости се крие при камерите, които са разработен съвместно със специалистите от Leica. Основният сензор е с резолюция от 50.3MP и размер от 1 инча, като работи съвместно с широкоъгълна оптика и телефото леща със 120-кратен зуум. Камерата позволява заснемането на 8К видеа с 24 кадъра в секунда или 4К видеа с до 60 кадъра в секунда.

Xiaomi представи флагмана си с оптика от Leica

Xiaomi 12S Ultra разчита на процесор Snapdragon 8+ Gen1 с 8GB или 12GB RAM памет от типа LPDDR5 в комбинация с 256GB или 512GB място за съхранение. Дисплеят е с диагонал от 6.73 инча и AMOLED технология с резолюция от 3200х1440 пиксела. В крак с модата, той позволява кадрова честота до 120 кадъра в секунда.

Xiaomi представи флагмана си с оптика от Leica

Батерията е с капацитет от 4860мАч и поддържа до 67W зареждане с кабел или до 50W зареждане при безжичната функция. Операционната система е Android 12 с интерфейс MIUI 13. Цените на базов вариант с 8GB RAM и 256GB място за съхранение започват от 860 евро.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Виваком

    45 9 Отговор
    Xiaomi най добрите смартфони в момента

    Коментиран от #2

  • 2 Мнение

    48 0 Отговор

    До коментар #1 от "Виваком":

    Дали са най-добрите телефони е спорно, но безспорно са телефоните с най-добро съотношение качества-цена.

    Коментиран от #3

  • 3 А с лайка

    26 2 Отговор

    До коментар #2 от "Мнение":

    и фотото става най добро.
  • 4 Истинския номер едно

    29 1 Отговор
    Ако се чудите коя е марката дето си струва парите за всеки модел!
  • 5 Мойсссссссс

    27 1 Отговор
    До преди 3 г бях хардкор iphone/ios привърженик но един ден просто реших да рискувам и да скоча в мътните води на андроид и то в лодката на Xiaomi и не съжалявам ама грам. От тогава залагам на тази марка.Не че не харесвам и едните и другите просто цена - качество Xiaomi предлага най-доброто. Даже не залагам на mi серията вече понеже минаха времената да искам най-скъпото. Mi 12S или 13/13S ще е следващия ми телефонец.
  • 6 Факти

    33 0 Отговор
    Всеки модел на Xiaomi е с високо качество.В момента няма друга марка , предлагаща смартфони с по добро съотношение между цена и качество !

    Коментиран от #7

  • 7 Христо

    16 0 Отговор

    До коментар #6 от "Факти":

    Тука не си прав. През последните 1-2 години взеха да вдигат цените, преди правеха качествени телефони на по-ниски цени. Сега има други телефони от същия производител, но с друг надпис ;) Иначе и аз минах от айфон на ксиоми и не съжалявам. В момента ползвам вече ветеран - Ми8 закупен нов през 2018г, който държи още. Засега само батерията се предаде и я смених преди месец, но го пукам от игри та и понякога включен в зарядното докато играя :)

    Коментиран от #9

  • 8 гост

    12 1 Отговор
    в момента съм с poco x3 супер съм доволен
  • 9 Бравоооо

    9 1 Отговор

    До коментар #7 от "Христо":

    Моя mi6 е също старо куче и само веднъж съм му сменял батерията и нямам ядове. Разбира се го ползвам като втори телефон :) а иначе пак съм със Xiaomi. С mi серията се пънат да са на нивото на епъл и самсунг ама има още път да извървят. Иначе redmi и poco серията им си е на прилично ниво. Xiaomi e за разумните
  • 10 ехххххххоооу

    13 0 Отговор
    Сега съм с mi10 и се чудя дали има смисъл вече от флагмани. Не харесвам самсунг а пък за айфон и тяхната ios и дума да не става и мисля да изкарам още година най-много две и може би ще мина на бюджетно вариантче.
  • 11 Иван

    1 12 Отговор
    Продължават да бълват нелеп дизайн след нелеп дизайн. Язък, че домашните им ел. неща и консумативи са с може би най-добрия дизайн.
  • 12 Верно?

    4 0 Отговор
    Цената е силно под въпрос. За България, не в Китай :)
  • 13 жалко

    4 0 Отговор
    mi 12s Ultra, ще е само за Китай , дано пуснат mi 12s и mi12s pro и при нас
  • 14 разумен

    0 0 Отговор
    От години замених iphone и ползвам само Xiaomi и съм адски доволен, но този тук цената му ще е 2000лв+.... няма смисъл.