Last news in Fakti

7 Юли, 2022 17:47 1 683 2

HTC пусна и нов таблет

  • htc-
  • таблет-
  • a101-
  • android

Това е второто ново устройство за компанията в последните месеци

HTC пусна и нов таблет - 1

След като HTC се завърна на пазара на смартфони със скорошното представяне на Desire 22 Pro, сега компанията показа таблет с името А101. Устройството пристига с поддръжката на Android 11 и леко старомоден дизайн с големи рамки около екрана.
Устройството предлага процесор Unisoc SCT618, който работи с 8GB RAM и 128 GB място за съхранение. За радост на потребителите разполага и със слот за microSD карта, при желание за повече място. Дисплеят е с диагонал от 10.1 инча и Full HD LCD технология. На гърба на таблета има две камери и светкавици с резолюция от 16MP за основния сензор и 2MP камера за ултрашироката оптика.

Таблетът разполага и с 3.5мм жак за слушалки, Bluetooth 5.0 и LTE с нано слот за SIM карта. Батерията е с капацитет от 7000мАч. Към момента от HTC не са обявили цената на устройството, нито пък къде и от кога ще се предлага то.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Глупаци

    0 1 Отговор
    Ето за това искат да ги завладеят китайците.
  • 2 Желяз каменоff

    0 0 Отговор
    Значи ли струва 500гущера поне.