Last news in Fakti

16 Юли, 2022 11:30 1 926 4

Porsche вече продава сладолед

  • porsche-
  • сладолед-
  • 911

Компанията отбелязва денят на сладоледа

Porsche вече продава сладолед - 1

По повод международния ден на сладоледа, който се чества на 17 юли, Porsche реши да пусне на пазара специална серия сладоледи с логото на марката и някои от най-емблематичните коли. Студените лакомства са направени в партньорство с компанията Pretty Cool Ice Cream, които представят пет различни вкуса, съответстващи на някои от най-емблематичните цветове на марката.

Започвайки с първия Mint Green, той комбинира вкус на ментови бисквитки и класически сладолед с ментова обвивка от бял шоколад. Следващият Strawberry Red сладолед комбинира вкус на сладолед с крема сирене и обвивка от ягоди с истински замразени ягоди.

Porsche вече продава сладолед

Третият Macadamia Metallic разкрива вкуса на макадамията с подобен цвят и вкус на външната обвивка. Четвъртият Frozen Berry Metallic е с черна обвивка и вкус на боровинки. Последният сладолед носи името Lime Gold Metallic с вкус на лимонов пай и златиста обвивка. Сладоледите са налични в магазина на Pretty Cool Ice Cream в Чикаго.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хихи

    16 1 Отговор
    Е па като не продават коли, барем да блажиме
  • 2 Ще ми се да ги опитам

    2 3 Отговор
    Дали пращат с куриер?
  • 3 Янко

    1 0 Отговор
    Банички Порше ще са хит по морето
  • 4 Така е

    0 1 Отговор
    Като не им върви търговията с коли ще продават сладолед :-D