Last news in Fakti

30 Август, 2022 18:01 4 581 2

Най-дългата Dacia се превърна в кемпер

  • dacia-
  • jogger-
  • camperiz-
  • кемпер

Испанците от Camperiz се заеха с Joger

Най-дългата Dacia се превърна в кемпер - 1

Испанската компания Camperiz специализира в превръщането на различни автомобили в кемпери и днес ще ви разкажем за поредния им проект на базата на Dacia, който се появява през последните месеци. Сега испанците се заели с последния модел на румънската компания – Jogger. Най-дългата Dacia може спокойно да побере до двама човека и да им предложи различни удобства за прекарване на няколко дни в пустошта.

Най-дългата Dacia се превърна в кемпер

За целта собствениците на Jogger трябва да се откажат от третия ред седалки на мястото на които се поставя двойно легло с широчина от 1.05м. Под него откриваме място за съхранение с капацитет от 60 литра или компактен хладилник заедно с малка мивка в зависимост от предпочитанията на клиента.

Най-дългата Dacia се превърна в кемпер

Опционално може да бъде добавен котлон, а в интериора да бъдат поствани лед светлини и 12-волотви изводи, Всички те се захранват от 100-амперов акумулатор, а за да компенсират липсата на място в багажника от Camperiz предлагат опционален багажник за тавана с капацитет от 480 литра. Цената на комплекта започва от 23 295 евро и може да достигне до 28 728 евро.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ко ко

    0 0 Отговор
    И от кога комбито стана кемпер?