Last news in Fakti

25 Януари, 2023 17:58 1 987 3

Coca-Cola пуска смартфон на пазара?

  • coca-cola-
  • смартфон-
  • realme

ColaPhone към момента е само компютърно създаден

Coca-Cola пуска смартфон на пазара? - 1

Twitter „полудя“ по нов смартфон, който всъщност не съществува. Става въпрос за компютърна разработка, която носи името ColaPhone и поне към момента е просто обработено изображение, без почти никаква информация около него. Въпреки това, някои от най-големите анализатори се включиха в модата и споделиха своето мнение за устройството.

Един от тях е популярният Universelce, който препубликува кадърът. Според някои, това е прост рекламен трик на Coca-Cola, който има за цел да повдигне акциите на компанията за напитки, докато други смятат, че наистина ще видим истински смартфон в червен цвят с логото на компанията на гърба. Какъвто и да е случаят, то ще трябва да изчакаме до март месец, за да видим резултатите.

Според непотвърдена информация, именно тогава ще бъде дебютът на устройството в Индия. Съдейки по кадрите, които виждаме, то смартфонът ще е разработен заедно с Realme, а за база ще бъде използван 10 Pro. Това няма да е първия път в който смартфон ще представи специална серия устройства в партньорство с известна компания, но дали това ще е така наистина, предстои да разберем.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да бе...

    4 1 Отговор
    Кока кола мейди ин Китай! По-скора да пусна смартфон Пепси коала.
  • 2 Калпазанин

    3 4 Отговор
    Става ли за почистване с тоалетни, предполагам че ще е с формата на четка
  • 3 Хмм

    3 1 Отговор
    Не виждам да има отварачка за капачки. пас