Last news in Fakti

17 Февруари, 2023 19:51 1 735 2

Samsung патентова смарт часовник с вграден проектор

  • samsung-
  • galaxy watch-
  • часовник смарт часовник

Устройството може да показва информация върху ръката

Samsung патентова смарт часовник с вграден проектор  - 1

Преди няколко дни ви разказахме за новия патент на Apple за смарт часовник с вградена камера. От Samsung не останаха по-назад и също патентоваха интересна технология за смарт часовник, която също не сме виждали в серийно устройство до момента. Този път става въпрос за проектор, който е вграден в аксесоара.

Благодарение на компактния проектор, часовникът може да показва информация върху горната част на ръката, като по този начин предоставя информацията в по-голям размер. На показаните снимки се виждат часа и пулса, които часовникът показва, но е вероятно това да може да бъде конфигурирано на по-късен етап.

Според описанието на патента, технологията използва няколко лещи и светодиоди, които могат да прожектират информацията от дисплея върху ръката. Не е ясно дали компанията смята да използва технологията в сериен модел или просто иска да запази правата над тази технология.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Маца

    2 0 Отговор
    Що да е просто и по-евтино, като може да е сложно и по-скъпо.
  • 2 Ха ха

    0 1 Отговор
    На челото да проектират ще е по правилно.Може и като сфетовар да работиш и като уличен часовник,ако закъсаш .А в обозримо бъдеще по челото ти ТВ ще излъчват и семейството ти хем ще те гледа в очите,хем ще гледа сапунки.