15 Март, 2023 20:32 1 050 2

Сгъваемият смартфон на Google вероятно ще бъде пуснат на пазара през юни

  • google-
  • pixel-
  • fold-
  • pixel fold-
  • сгъваем смартфон

Pixel Fold ще се забави малко повече от очакваното

В интернет пространството се носят слухове за Pixel Fold от около две години, като през изминалата 2022 година дори видяхме и някои графики и скици на сгъваемото устройство. Смяташе се, че след дългото чакане, Google най-после ще представи смартфона през тази година и вероятно това ще се случи на голямото събитие, което компанията подготвя за началото на месец май.

За нещастие на чакащите, това може и да не се окаже така, след като по-рано днес се появи информация, че сгъваемият смартфон ще се появи на пазара едва през месец юни. Данните за това са от популярния в тази сфера Роланд Куанд, който разкри и малко повече информация за характеристиките, които се очаква да получи Pixel Fold.

Смартфонът ще се предлага с 256GB място за съхранение, като към момента е неизвестно дали това ще е единственият вариант. Цветовете в които ще се продава устройството са тъмно сиво (черно) с името Carbon, както и бял цвят с името Porcelain. Очаква се цената на Pixel Fold да е около 1700 евро, като това също е под въпрос. Вероятно от Google ще споделят повече информация по време на събитието през май, като не е изключено преди това да видим и още изтекли данни.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гугъл

    2 2 Отговор
    Мнооого грозно творение
  • 2 Дарвин

    1 3 Отговор
    въобще не ме интересува